Ragasztószalaggal rögzítették a cumit egy csecsemő szájához

cumi ragasztószalag tüdő nővér kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem tudni teljes bizonyossággal, hogy ki ragasztotta egy orosz kórházban annak a csecsemőnek a szájába a cumit, aki tüdőproblémákkal küzd. 

Megdöbbentő videó látott napvilágot. A képsorokon látható egy csecsemő, aki az oroszországi Nazranban található kórházban fekszik. Ám nem egy vidám gyermeket látunk, hiszen ragasztószalaggal rögzítették a cumit a szájába.

A kicsi láthatóan szenved, bizonyára a légzés is nehezére esett. Mint kiderült: tüdőproblémákkal küzd. A Daily Mail cikke szerint a kórház tagadja, hogy egy orvos vagy nővér tette volna ezt a csecsemővel.

Sztárok, akik átkozottul jók az ágyban: Robert Pattinsontól Jessica Simpsonig (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190107-sztarok-akik-atkozottul-jok-az-agyban-robert-pattinsontol-jessica-simpsonig.htmlA hollywoodi sztárok életének szinte minden egyes részlete nyitott könyv, még a szexuális teljesítményük is. Ez utóbbi akkor igazán zavaró, ha a partnerek nem dicsérték az együtt töltött perceket. Arról már írtunk, hogy a pletykák szerint kik azok a celebek, akik a vártnál rosszabbul teljesítettek, de most itt a lista arról, hogy mely hírességek a legjobb szeretők. TV + SztárokOrigoMajka reagált Curtis vallomásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190107-majka-reagalt-curtis-vallomasara.htmlMegérkezett Majka válasza Curtis délelőtti vallomására. TV + SztárokOrigoBaukó Éva elárulta, miért szakított a párjával, akivel két évig volt együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190107-bauko-eva-elarulta-miert-szakitott-parjaval-akivel-ket-evig-voltak-egyutt.htmlBaukó Éva elárulta, az ünnepek előtt véget ért kétéves párkapcsolata. Azt is elárulta, miért szakítottak a férfival. TV + SztárokOrigoKirályné lehet Katalin hercegnébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-kiralyne-lehet-katalin-hercegnebol.htmlKatalin hercegné állítólag tudatosan készül arra, hogy királyné legyen. TV + Sztárok--Pszichológiai előadásokat tart Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20190107-pszichologiai-eloadasokat-tart-varkonyi-andrea.htmlVárkonyi Andrea pszichológiai előadásokat tart, mióta eltűnt a képernyőről. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSoma Mamagésa egykor sokat szexelt, de ma már monogám kapcsolatban él (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190107-soma-mamagesa-egykor-sokat-szexelt-de-ma-mar-monogam-kapcsolatban-el.htmlSoma Mamagésának sikerült megint meglepnie mindenkit kijelentésével: elárulta, ő már annyi intim viszonyt folytatott, hogy teljesen megváltozott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.