Kulka János hamarosan visszatér a színpadra

Fotó: Pintér Leo -
színpad Kulka János színész visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatér a színpadra Kulka János.

Sokáig úgy tűnt, Kulka János agyvérzése után már soha nem tér vissza a színpadra, most azonban kiderült, kisebb szerepeket mégis elvállal. A Blikk azt írja, január 31-én bemutatják a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport Árvácska című darabját, amelyben őt is láthatja majd a közönség.

Emellett kiderült az is, hogy márciusban újabb feladat vár rá: a Trojka Színházi Társulás Cseresznyéskert-feldolgozásában ő kapta Firsz, az öreg inas szerepét.

Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok Jánossal. Mindig is nagyon szerettem a gondolkodásmódját, igazán elképesztő ember. Legutóbb a Félvilág című filmben dolgoztunk együtt, akkor is inspiráló volt, most pedig fantasztikus dolognak élem meg, hogy egy színpadon fogunk állni” – nyilatkozta a lapnak Gryllus Dorka, aki szintén feltűnik a darabban.

Kulka János visszatér a színpadra Fotó: Pintér Leo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.