Bochkor Gábor kiakadt a Follow The Flow egyik számára

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
dal Follow The Flow rádió Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor az Önindítóban fejtette ki a véleményét a Follow The Flow egyik daláról, amelyet a rádiójuk játszik. A műsorvezető finoman szólva nem volt elragadtatva az együttes Anyám mondta című számától, pontosabban a szövegétől.

Bochkor Gábor többször is hallotta már a Follow The Flow Anyám mondta című slágerét, de legutóbb már nem tudta magában tartani a véleményét. Miután az Önindítóban leadták a számot, teljesen kiakadt.

Bochkor Gábornak nagyon nem tetszik a Follow The Flow száma Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

A magyartanára helyében szégyenpadra ülnék"

Az nem költői szabadság, ha valaki nem tud a szavakkal bánni. »Miért lettem önemésztő«„Ilyen alapon le lehetne kaszálni a dalok kilencven százalékát"
„Nagyon jó a dallama"

. „Nehéz érteni a szöveget"Azt mondtad az előbb nekem, hogy nagyon örülsz, hogy ennek a szövegét eddig nem realizáltad, mert most, hogy meghallgattad, te is elképedtél"
„Igen, mert a dallama jó, és örülök, hogy eddig a szövegét nem hallottam ki rendesen, mert nem volt értelme"

Ábel Anita a szépsége miatt utálta Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20190109-abel-anita-szepsege-miatt-utalta-dobo-katat.htmlKiderült: Ábel Anita hosszú évekig utálta Dobó Katát. TV + Sztárok--Baronits Gábor elbúcsúzott a Vidám Színpadtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-baronits-gabor-elbucsuzott-a-vidam-szinpadtol.htmlBaronits Gábor döntött: elhagyja a Vidám Színpadot. TV + SztárokOrigoRubint Réka szexi dekoltázst villantott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-rubint-reka-szexi-dekoltazst-villantott.htmlCsaládjával és tanítványaival táborozik Rubint Réka, de azért azokat sem felejti el, akik nem tudtak elmenni: legutóbbi fotójával itthon is forróságot okoz. TV + Sztárok--Laky Zsuzsi férje, Dietz Guszti így segítene Curtisnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-laky-zsuzsi-ferje-dietz-guszti-igy-segitene-curtisnek.htmlCurtis mellett sok sztár kiáll, rengetegen támogatják, köztük Laky Zsuzsi férje is, aki pontosan tudja, mire lenne szüksége a rappernek ahhoz, hogy le tudjon számolni a függőségével. TV + Sztárok--VV Vivien és VV Krisztián egy párt alkot: állítják, szerelmesek egymásbahttp://www.life.hu/sztarok/20190109-vv-vivien-es-vv-krisztian-egy-part-alkot-allitjak-szeremesek-egymasba.htmlAmióta VV Vivien kiesett a ValóVilágból, együtt van Krisztiánnal, és mindketten úgy érzik, lehet közös jövőjük. TV + SztárokOrigoNem érte váratlanul Majkát Curtis vallomása: két hete újra beszélnek egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-nem-erte-varatlanul-majkat-curtis-vallomasa-ket-hete-ujra-beszelnek-egymassal.htmlAhogy megírtuk, Curtis a közösségi oldalán jelentette be, hogy drogelvonóra megy. A zenésznek egykori társa, Majka is üzent, a menyasszonya pedig arról vallott, mi mindenen mentek keresztül Curtis szenvedélybetegsége miatt. Most úgy tudni, Majka nem a közösségi médiából értesült Curtis döntéséről, hanem hetek óta kommunikálnak egymással. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.