Diana hercegné fontos hagyományt szegett meg: II. Erzsébet megharagudott

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/John B. Shelley -
Diana hercegné nyaralás II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos hagyományt tört meg Diana hercegné, ami miatt II. Erzsébet meg is haragudott rá. 

A királynő mindig is nagyon szeretett a skót királyi rezidenciájában nyaralni, Balmoralban, és ezeknek az üdüléseknek megvoltak a megszeghetetlen hagyományai. Diana azonban leszámolt a megszokásokkal, amivel magára haragította a királynét.

Diana felbőszítette Erzsébetet Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/John B. Shelley

A szokások szerint ugyanis az ott nyaralásokkor mindenki a birtokon tartózkodott, a királynő különösen szerette, hogy ilyenkor Vilmos és Harry is körülötte játszottak. Katie Nicholls királyi szakértő azonban feltárta, Diana egy alkalommal úgy döntött, hogy gyermekeivel együtt inkább a Craigown Lodge elnevezésű rezidenciára megy, amely körülbelül másfél kilométerrel volt távolabb. Diana ugyanis úgy érezte, nem jut elég levegőhöz. A királynő ugyan elengedte Dianát és a gyerekeket, de egyáltalán nem örült nagyon csendesnek érezte a házat az után, hogy a fiúk távoztak – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.