Galambos Lajos egy izomgörcs miatt nem tudott végigmenni az El Caminón

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi El Camino láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos régi álma vált valóra azzal, hogy elindult az El Caminón, ám egy sajnálatos eset miatt nem tudott végigmenni. 

Megváltoztatta Galambos Lajos életét az El Camino. A zenész régóta tervezte, hogy végigmegy a zarándokúton, és nemrég tényleg elindult. Természetesen egyedül ment, de azt tervezi, hogy egyszer a gyermekeit és a feleségét is elviszi. Lajcsi a Mokkában mesélt a tapasztalatairól, és kiderült, hogy sajnos nem tudott végigmenni.

Lajcsi nem tudott végigmenni az El Caminón Fotó: Szabó Gábor - Origo

olyan izomgörcs ért, hogy nem tudtam lábra állni.

Ábel Anita a szépsége miatt utálta Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20190109-abel-anita-szepsege-miatt-utalta-dobo-katat.htmlKiderült: Ábel Anita hosszú évekig utálta Dobó Katát. TV + Sztárok--Baronits Gábor elbúcsúzott a Vidám Színpadtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-baronits-gabor-elbucsuzott-a-vidam-szinpadtol.htmlBaronits Gábor döntött: elhagyja a Vidám Színpadot. TV + SztárokOrigoRubint Réka szexi dekoltázst villantott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-rubint-reka-szexi-dekoltazst-villantott.htmlCsaládjával és tanítványaival táborozik Rubint Réka, de azért azokat sem felejti el, akik nem tudtak elmenni: legutóbbi fotójával itthon is forróságot okoz. TV + Sztárok--Laky Zsuzsi férje, Dietz Guszti így segítene Curtisnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-laky-zsuzsi-ferje-dietz-guszti-igy-segitene-curtisnek.htmlCurtis mellett sok sztár kiáll, rengetegen támogatják, köztük Laky Zsuzsi férje is, aki pontosan tudja, mire lenne szüksége a rappernek ahhoz, hogy le tudjon számolni a függőségével. TV + Sztárok--Nem érte váratlanul Majkát Curtis vallomása: két hete újra beszélnek egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-nem-erte-varatlanul-majkat-curtis-vallomasa-ket-hete-ujra-beszelnek-egymassal.htmlAhogy megírtuk, Curtis a közösségi oldalán jelentette be, hogy drogelvonóra megy. A zenésznek egykori társa, Majka is üzent, a menyasszonya pedig arról vallott, mi mindenen mentek keresztül Curtis szenvedélybetegsége miatt. Most úgy tudni, Majka nem a közösségi médiából értesült Curtis döntéséről, hanem hetek óta kommunikálnak egymással. TV + Sztárok--II. Erzsébet térítette észhez Harryt: a herceg nem akart a királyi család tagja lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190108-ii-erzsebet-teritette-eszhez-harryt-a-herceg-nem-akart-a-kiralyi-csalad-tagja-lenni.htmlÁllítólag II. Erzsébet nyomására változtatott életmódján Harry herceg. Neki köszönheti, hogy ma a boldog házasok életét éli. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.