ValóVilág 9: Adri és Roli titkokat árult el egymásnak

VV Adri ValóVilág 9 VV Roli titok szeretet szerelem taktika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyugiszobában töltötte az éjszakát VV Adri és VV Roli a ValóVilág 9 villájában. Számos titkot árultak el egymásnak, majd Adri arra is tett utalást, hogy mélyebb érzelmeket táplál Roli iránt. 

„Szeretlek, Roli. Tényleg amúgy. Nem véletlen tudsz bántani, tudod?” – tette fel a kérdést a nyugiszoba sötét magányában VV Adri. VV Roli rövid és velős választ adott. „Persze.”

A ValóVilág 9 két lakója számos titkot elárult egymásnak. Roli például bevallotta, hogy tudta, Viviennek nem volt esélye a párbajon, Greg pedig azért kapta meg a zöld kendőt, hogy megleckéztesse. De Adri sem maradt adós, ő is elárult egy s mást a férfinak:

„Úgy gondolom, hogy a Zsu és a Reni kapcsolata tényleg nem őszinte, és nem a Reni felől” – mondta Adri. Elmondta, hogy szerinte őket csak Greg szeretete köti össze. Majd a riportszobában arról is beszélt, hogy azt remélte, Rolival mélyebb kapcsolat alakul majd ki közöttük, de erre sajnos nem került sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.