Ábel Anita már nem használja volt férje vezetéknevét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
válás Ábel Anita vezetéknév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita nevet változtatott a válása után: már nem használja volt férje vezetéknevét.

November végén jelentette be Ábel Anita, hogy 16 év házasság után elválik férjétől, gyermeke édesapjától. Úgy tűnik, a tévésnek végleg sikerült lezárnia a múltat, a Ripost azt írja, még a nevét is megváltoztatta a válás után.

A lap úgy tudja, eddig a közösségi oldalán Fekete-Ábel Anitaként mutatkozott be, most viszont már nem használja férje vezetéknevét.

Ábel Anita nevet változtatott Fotó: Polyák Attila - Origo
Lady Gaga leveteti a zenemegosztóról azt a dalt, amelyet R. Kellyvel közösen énekelthttp://www.life.hu/sztarok/20190110-lady-gaga-leveteti-a-zenemegosztorol-azt-a-dalt-amit-r-kellyvel-kozosen-enekelt.htmlLady Gaga eltávolíttatja az egyik zenemegosztó oldalról azt a dalt, amelyet a szexuális zaklatással vádolt R. Kellyvel közösen énekelt. TV + Sztárok--Varga Viktor maga szúrta át a mellbimbóját: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190111-varga-viktor-maga-szurta-at-mellbimbojat.htmlVarga Viktor saját magának készített mellbimbópiercinget. Az erről készült videót Facebookon is megosztotta. TV + SztárokOrigoShane Tusup állhat Hosszú Katinka weboldalának lekapcsolása mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-shane-tusup-allhat-hosszu-katinka-weboldalanak-lekapcsolasa-mogott.htmlHosszú Katinka második weblapját is felfüggesztette a szolgáltató: az ironstore.hu után a hosszukatinka.com is elérhetetlenné vált. TV + Sztárok--Elakadtak autójukkal a hóban Kardashianék: Kourtney és Kendallhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-elakadtak-autojukkal-a-hoban-kardashianek-kourtney-es-kendall.htmlElakadt a hóban a Kardashian család. TV + Sztárok--„Péniszruhát” adtak a híradósra, most mindenki rajta nevethttp://www.life.hu/sztarok/20190110-peniszruhat-adtak-a-hiradosra-most-mindenki-rajta-nevet.htmlEgy ausztrál híradóson nevet most az internet: a stylistok ugyanis egy nagyon furcsa ruhát adtak rá. TV + SztárokOrigoMunkásokat keres Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-munkasokat-keres-zambo-krisztian.htmlZámbó Krisztián Facebook-oldalán tett közzé egy felhívást, munkásokat keres. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.