Cristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságok

Forrás: NurPhoto/Giuseppe Cottini/NurPhoto/Giuseppe Cottini -
olasz hatóság Cristiano Ronaldo DNS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságok. 

Kathryn Mayorga azt állítja, hogy 2009-ben Las Vegasban Cristiano Ronaldo az akarata ellenére közösült vele. A nő az eset után feljelentést tett, de nem nevezte meg a támadóját mostanáig. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított, amelynek a következő lépése a DNS-minták összehasonlítása. Vagyis megvizsgálják, hogy a focista DNS-e egyezik-e a nő ruháján találttal.

Összehasonlítják Cristiano Ronaldo DNS-ét a nő ruháján találttal Forrás: NurPhoto/Giuseppe Cottini/NurPhoto/Giuseppe Cottini

A Las Vegas-i rendőrség ezért – a The Wall Street Journal állítása szerint – kiadta a parancsot az olasz hatóságoknak, hogy gyűjtsék be Cristiano DNS-ét, hiszen a focista jelenleg a Juventusnál játszik. A focistához közel álló források szerint Ronaldo együtt fog működni a hatósággal – írja a Mirror.

Michael Schumacher családi kapcsolatairól beszélt a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190111-michael-schumacher-csaladi-kapcsolatairol-beszelt-a-menedzsere.htmlMichael Schumacher menedzsere a pilóta 50. születésnapja alkalmából beszélt a családi kapcsolatokról. TV + Sztárok--Shane Tusup állhat Hosszú Katinka weboldalának lekapcsolása mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-shane-tusup-allhat-hosszu-katinka-weboldalanak-lekapcsolasa-mogott.htmlHosszú Katinka második weblapját is felfüggesztette a szolgáltató: az ironstore.hu után a hosszukatinka.com is elérhetetlenné vált.TV + Sztárok--Baukó Éva egy játékmackó mellett pózolt szinte egy szál semmibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-bauko-eva-egy-jatekmacko-mellett-pozolt-szinte-egy-szal-semmiben.htmlTestszínű dresszbe bújt Baukó Éva. A műsorvezető így ölelgette új játékmackóját. A kép nagyon szexire sikerült. TV + SztárokOrigoLady Gaga leveteti a zenemegosztóról azt a dalt, amelyet R. Kellyvel közösen énekelthttp://www.life.hu/sztarok/20190110-lady-gaga-leveteti-a-zenemegosztorol-azt-a-dalt-amit-r-kellyvel-kozosen-enekelt.htmlLady Gaga eltávolíttatja az egyik zenemegosztó oldalról azt a dalt, amelyet a szexuális zaklatással vádolt R. Kellyvel közösen énekelt. TV + Sztárok--Elakadtak autójukkal a hóban Kardashianék: Kourtney és Kendallhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-elakadtak-autojukkal-a-hoban-kardashianek-kourtney-es-kendall.htmlElakadt a hóban a Kardashian család. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa újra feltűnik a tévéképernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-demcsak-zsuzsa-ujra-feltunik-a-tevekepernyon.htmlDemcsák Zsuzsa egy jó ideje eltűnt a reflektorfényből, de hamarosan újra látható lesz a képernyőn. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.