Ezért hord mindig szoknyát Sarolta hercegnő

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
szoknya Katalin hercegné ruha Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, miért hord mindig szoknyát Sarolta hercegnő.

Ha valaki odáig van a brit királyi családért, bizonyára észrevette, hogy Sarolta hercegnő rendre szoknyát hord, eddig nadrágban soha nem láthattuk. Egy szakértő a DailyStarnak elmondta, nem vonatkozik külön szabály arra, hogyan kellene a kislányoknak öltözködniük.

Ha például családi portré készül vagy hivatalos eseményre mennek és Katalin hercegné ruhában van, akkor szinte biztos, hogy Sarolta is abban lesz. Úgy gondolom azonban, ha például gyerekekkel van otthon vagy a kertben játszadozik, akkor azért hétköznapibb viseletet hord.”

Sarolta hercegnő mindig szoknyát hord Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Amellett azonban, hogy nincs erre vonatkozó szabály, szinte hagyománynak számít, hogy a hölgyek szoknyát hordanak a családban.

Ha megnézzük a családi portrékat bármely kis hercegnőről, azt láthatjuk, hogy rendre szoknyát viselnek.”

Ábel Anita már nem használja volt férje vezetéknevéthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-abel-anita-mar-nem-hasznalja-volt-ferje-vezeteknevet.htmlÁbel Anita nevet változtatott a válása után: már nem használja volt férje vezetéknevét. TV + Sztárok--Majka örülne, ha Curtis meggyógyulnahttp://www.life.hu/sztarok/20190111-majka-orulne-ha-curtis-meggyogyulna.htmlMajka a Mokkában nyilaktozott arról, mit szól ahhoz, hogy Curtis elvonóra megy. Elárulta, nagyon szurkol társának azért, hogy sikerüljön meggyógyulnia. TV + SztárokOrigoÍgy nevezte Bochkor Gábor Várkonyi Andit: nem felhőtlen a viszonyukhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-nevezte-bochkor-gabor-varkonyi-andit-nem-felhotlen-a-viszonyuk.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andrea között nem felhőtlen a viszony, erre utal legalábbis az, ahogy a rádiós a volt párját hívta élő adásban. TV + SztárokOrigoBeismerte tettét JonBenét Ramsey gyilkosa – Gary Oliva ölte meg a gyermek-szépségkirálynőthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-beismerte-tettet-jonbenet-ramsey-gyilkosa-gary-oliva-olte-meg-a-gyermek-szepsegkiralynot.htmlA gyermekszépségversenyek királynőjét, JonBenét Ramsey-t 1996-ban gyilkolták meg, a tettest azóta keresik. Most úgy tűnik, kiderült, ki tette. TV + SztárokOrigoMichael Jackson két új áldozata állt elő: azt állítják, zaklatta őket a pop királyahttp://www.life.hu/sztarok/20190111-michael-jackson-ket-uj-aldozata-allt-elo-azt-allitjak-zaklatta-oket-a-pop-kiralya.htmlDokumentumfilmben vall Michael Jackson két újabb áldozata az állítólagos zaklatásról. A Leaving Neverland című filmet a Sundance fesztiválon mutatják be. TV + Sztárok--Michael Schumacher családi kapcsolatairól beszélt a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190111-michael-schumacher-csaladi-kapcsolatairol-beszelt-a-menedzsere.htmlMichael Schumacher menedzsere a pilóta 50. születésnapja alkalmából beszélt a családi kapcsolatokról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.