Huszonöt év házasság után elválik Jeff Bezos, az Amazon alapítója

Forrás: FilmMagic/2018 Taylor Hill/Taylor Hill -
házasság válás Jeff Bezos Amazon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem folytatja tovább együtt az Amazon alapítója, Jeff Bezos és felesége, MacKenzie. Huszonöt év házasság után úgy döntöttek, hogy elválnak. 

„Rendkívül szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egymásra találtunk, és hálásak vagyunk minden egyes évért, amit együtt töltöttünk” – idézi az 54 éves Jeff Bezos szavait a CNN, aki 25 év után válik el feleségétől, MacKenzie-től.

Az Amazon alapítója így folytatta: „Ha tudtuk volna, hogy 25 év után különválnak útjaink, akkor is mindent ugyanígy csináltunk volna.”

Bezos és felesége a munka miatt ezután is találkoznak majd, valószínűleg békességben válnak el útjaik.

Jeff Bezos és MacKenzie Bezos Forrás: FilmMagic/2018 Taylor Hill/Taylor Hill

Ábel Anita már nem használja volt férje vezetéknevéthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-abel-anita-mar-nem-hasznalja-volt-ferje-vezeteknevet.htmlÁbel Anita nevet változtatott a válása után: már nem használja volt férje vezetéknevét. TV + Sztárok--Majka örülne, ha Curtis meggyógyulnahttp://www.life.hu/sztarok/20190111-majka-orulne-ha-curtis-meggyogyulna.htmlMajka a Mokkában nyilaktozott arról, mit szól ahhoz, hogy Curtis elvonóra megy. Elárulta, nagyon szurkol társának azért, hogy sikerüljön meggyógyulnia. TV + SztárokOrigoÍgy nevezte Bochkor Gábor Várkonyi Andit: nem felhőtlen a viszonyukhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-nevezte-bochkor-gabor-varkonyi-andit-nem-felhotlen-a-viszonyuk.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andrea között nem felhőtlen a viszony, erre utal legalábbis az, ahogy a rádiós a volt párját hívta élő adásban. TV + SztárokOrigoTóth Vera megdöbbenve vette észre fogyása után, hogy megváltozott a hangjahttp://www.life.hu/sztarok/20190111-toth-vera-megdobbenve-vette-eszre-fogyasa-utan-hogy-megvaltozott-a-hangja.htmlTóth Vera megdöbbenve tapasztalta, hogy a fogyásával együtt a hangja is megváltozott. TV + SztárokOrigoBeismerte tettét JonBenét Ramsey gyilkosa – Gary Oliva ölte meg a gyermek-szépségkirálynőthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-beismerte-tettet-jonbenet-ramsey-gyilkosa-gary-oliva-olte-meg-a-gyermek-szepsegkiralynot.htmlA gyermekszépségversenyek királynőjét, JonBenét Ramsey-t 1996-ban gyilkolták meg, a tettest azóta keresik. Most úgy tűnik, kiderült, ki tette. TV + SztárokOrigoMichael Jackson két új áldozata állt elő: azt állítják, zaklatta őket a pop királyahttp://www.life.hu/sztarok/20190111-michael-jackson-ket-uj-aldozata-allt-elo-azt-allitjak-zaklatta-oket-a-pop-kiralya.htmlDokumentumfilmben vall Michael Jackson két újabb áldozata az állítólagos zaklatásról. A Leaving Neverland című filmet a Sundance fesztiválon mutatják be. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.