Shane Tusup állhat Hosszú Katinka weboldalának lekapcsolása mögött

válás Hosszú Katinka weboldal Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka második weblapját is felfüggesztette a szolgáltató: az ironstore.hu után a hosszukatinka.com is elérhetetlenné vált.

Katinka közösségi oldalán még ott van a hivatkozás az úszónő hivatalos weblapjára, de ha rákattintunk, csak hibaüzenet jelenik meg. Hosszú sajtófőnöke, Kiss Kinga elárulta, hogy a honlap, akárcsak az Ironstore webshop, még a Shane Tusuppal közös cég, az Iron Corporation Kft. tulajdonába tartozik. Így megeshet, hogy a válási hercehurca áll a honlap lekapcsolásának hátterében – írja a Blikk.

Hosszú Katinka Forrás: MTI/EPA/Roman Pilipej
Halasztják az esküvőt: így áll most egymással VV Mici és VV Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-halasztjak-az-eskuvot-igy-all-most-egymassal-vv-mici-es-vv-krisztian.htmlA Való Világ 8. szériájának szerelmes párja, Mici és Krisztián hiába az elmúlt évek viszontagságainak, újra és újra egymásra találnak. A Life.hu-nak interjút adtak kapcsolatukról, valamint arról, hogy Krisztián ugyan egyszer már megkérte Mici kezét, miért kell ismételnie a lánykérést.TV + SztárokOrigoGeronazzo Mária megjósolta, kik lesznek a ValóVilág fináléjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-geronazzo-maria-megjosolta-kik-lesznek-a-valovilag-finalejaban.htmlGeronazzo Mária sok mindent megosztott arról, hogy mi történik majd a világban 2019-ben, azt is elárulta, kik lehetnek majd a ValóVilág fináléjának résztvevői. TV + SztárokOrigoRózsa György odáig van Balázs Andiérthttp://www.life.hu/sztarok/20190110-rozsa-gyorgy-odaig-van-balazs-andiert.htmlMeglepő vallomással állt elő Rózsa György: a legendás tévés odáig van Balázs Andiért. TV + Sztárok--Baukó Éva egy játékmackó mellett pózolt szinte egy szál semmibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-bauko-eva-egy-jatekmacko-mellett-pozolt-szinte-egy-szal-semmiben.htmlTestszínű dresszbe bújt Baukó Éva. A műsorvezető így ölelgette új játékmackóját. A kép nagyon szexire sikerült. TV + SztárokOrigoBrad Pitt édesanyja nagyon dühös Angelina Jolie-rahttp://www.life.hu/sztarok/20190110-brad-pitt-edesanyja-nagyon-duhos-angelina-joliera.htmlBrad Pitt édesanyja kiakadt: a válási procedúra óta nem láthatta unokáit. TV + Sztárok--Munkásokat keres Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-munkasokat-keres-zambo-krisztian.htmlZámbó Krisztián Facebook-oldalán tett közzé egy felhívást, munkásokat keres. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.