Sztárok, akiknek a nevét egészen eddig rosszul ejtettük: Charlize Therontól Amanda Seyfriedig

Chrissy Teigen Amanda Seyfried név Cara Delevingne Ariana Grande sztárok ejtés Charlize Theron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerjük a filmjeiket, szerzeményeiket, talán azt is tudjuk, kivel élnek együtt, van-e gyerekük, arról viszont sok esetben fogalmunk sincs, hogyan is kell kiejteni a nevüket. Évek óta forognak a médiában, beszélünk róluk, mégsem tudjuk, de ennek most vége. Íme, öt sztár, akinek a nevét eddig biztosan rosszul ejtetted, de ezután brillírozhatsz.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A 33 éves amerikai modell John Legend feleségeként lett itthon is igazán ismert. A párnak két közös gyermeke van, a manökennek pedig egy igen zavarba ejtő családneve. Ő maga is megelégelte, hogy ahányan vannak, annyiféleképpen ejtik ki a nevét, ezért Twitteren közzétett egy videót, amelyben megmutatja, hogyan is kellene.


Ariana Grande

Ariana Grande Forrás: AFP/Valerie Macon

A színésznő és énekesnő 2008 óta él a nyilvánosság előtt, és még mindig sokan vannak, akik nem tudják kimondani a nevét. 142 millió követője van az Instagramon és telt házas koncertjei, de a neve továbbra is rejtély. Mindenki tudni vélte, mi is a helyes módja a Grande kiejtésének, és mindenki meg is döbbent, amikor először hallották az énekesnő szájából.


Amanda Seyfried

Amanda Seyfried Forrás: Getty Images

Amanda vezetékneve is sok nehézséget okoz az embereknek, még a családjukban sem ejti mindenki ugyanúgy, de az biztos, hogy nem a „Szigfird" vagy a „Széfrájd" a helyes megoldás. Amanda szerint a saját nevét „Szájfred"-nek kell ejteni, nővére azonban másként vélekedik, ő ugyanis „Szájfríd"-nek ejti.


Cara Delevingne

Cara Delevingne Forrás: AFP

A modellből lett színésznő nevét senki nem akarná kimondani egyetlen díjkiosztón sem, hiszen senkinek nincs fogalma arról, hogyan is kell. Évek óta van a szakmában, de eddig nem sikerült az embereknek megtanulnia, mi is a helyes kiejtés: „Delaveen".


Charlize Theron

Charlize Theron Forrás: Getty Images/Jason Kempin

A 43 éves színésznő egykor valóságos szexszimbólum volt, de még most is sok férfi szívét megdobogtatja. Elképesztő, hogy annak ellenére, hányan rajongtak érte, milyen kevesen tudják, hogyan is kell kiejteni a nevét. Mert nem „Csárlíz Teronnak”, az biztos, bár a színésznő már ezzel is megbékélt, de valójában

Varga Viktor maga szúrta át a mellbimbóját: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190111-varga-viktor-maga-szurta-at-mellbimbojat.htmlVarga Viktor saját magának készített mellbimbópiercinget. Az erről készült videót Facebookon is megosztotta. TV + SztárokOrigoÍgy néznek ki az ikerlányok, akik Rachel és Ross kislányát alakították a Jóbarátokbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-neznek-ki-az-ikerlanyok-akik-rachel-es-ross-kislanyat-alakitottak-a-jobaratokban.htmlEmlékszel még Rachel és Ross tündéri kisbabájára a Jóbarátokból? A kis Emmát valójában két ikerlány alakította a sorozatban, akik lassan felnőtt nővé cseperednek. TV + Sztárok--Így érzi most magát Cserhalmi Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-erzi-most-magat-cserhalmi-gyorgy.htmlCserhalmi György az utóbbi négy évben szinte a poklot is megjárta. Elvesztette feleségét, többször műteni kellett és egészségi problémái miatt jó ideje nem állhatott színpadon. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságokhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-cristiano-ronaldo-dns-mintajanak-begyujtesere-kaptak-parancsot-az-olasz-hatosagok.htmlCristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságok. TV + Sztárok--Michael Schumacher családi kapcsolatairól beszélt a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190111-michael-schumacher-csaladi-kapcsolatairol-beszelt-a-menedzsere.htmlMichael Schumacher menedzsere a pilóta 50. születésnapja alkalmából beszélt a családi kapcsolatokról. TV + Sztárok--Baukó Éva egy játékmackó mellett pózolt szinte egy szál semmibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-bauko-eva-egy-jatekmacko-mellett-pozolt-szinte-egy-szal-semmiben.htmlTestszínű dresszbe bújt Baukó Éva. A műsorvezető így ölelgette új játékmackóját. A kép nagyon szexire sikerült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.