Tóth Vera megdöbbenve vette észre fogyása után, hogy megváltozott a hangja

Forrás: Tóth Vera / Facebook -
fogyás hang Tóth Vera változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera megdöbbenve tapasztalta, hogy a fogyásával együtt a hangja is megváltozott.

Tóth Vera több mint 50 kilótól szabadult meg, a külseje mellett azonban a hangja is megváltozott. Ezt ő maga is megdöbbenve vette észre.

Megváltozott a hangom, hiszen egész más közel ötven kilóval kevesebbel énekelni. A nagyközönség ezt nem is biztos, hogy érzékeli. Meghallgattam egy 2016-os felvételt magamról, és majdnem sírva fakadtam, azt hittem, a kardomba dőlök... Az a 'verás hang' jobban tetszett, mert volt egy olyan rezgése, amit a mostani testem nem tud biztosítani” – nyilatkozta a Ripostnak Vera, aki azt azért hozzátette, semmiképp nem akar visszahízni.

Soha nem híznék meg újra csak azért, hogy azt a hangot visszakapjam, de minden rosszban van valami jó. A hangtechnikám teljesen kikristályosodott, sokkal finomabb lett, és könnyen tudok énekelni.”

Tóth Verának megváltozott a hangja Forrás: Tóth Vera / Facebook
Varga Viktor maga szúrta át a mellbimbóját: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190111-varga-viktor-maga-szurta-at-mellbimbojat.htmlVarga Viktor saját magának készített mellbimbópiercinget. Az erről készült videót Facebookon is megosztotta. TV + SztárokOrigoÍgy néznek ki az ikerlányok, akik Rachel és Ross kislányát alakították a Jóbarátokbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-neznek-ki-az-ikerlanyok-akik-rachel-es-ross-kislanyat-alakitottak-a-jobaratokban.htmlEmlékszel még Rachel és Ross tündéri kisbabájára a Jóbarátokból? A kis Emmát valójában két ikerlány alakította a sorozatban, akik lassan felnőtt nővé cseperednek. TV + Sztárok--Így érzi most magát Cserhalmi Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-erzi-most-magat-cserhalmi-gyorgy.htmlCserhalmi György az utóbbi négy évben szinte a poklot is megjárta. Elvesztette feleségét, többször műteni kellett és egészségi problémái miatt jó ideje nem állhatott színpadon. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságokhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-cristiano-ronaldo-dns-mintajanak-begyujtesere-kaptak-parancsot-az-olasz-hatosagok.htmlCristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságok. TV + Sztárok--„Péniszruhát” adtak a híradósra, most mindenki rajta nevethttp://www.life.hu/sztarok/20190110-peniszruhat-adtak-a-hiradosra-most-mindenki-rajta-nevet.htmlEgy ausztrál híradóson nevet most az internet: a stylistok ugyanis egy nagyon furcsa ruhát adtak rá. TV + SztárokOrigoBaukó Éva egy játékmackó mellett pózolt szinte egy szál semmibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-bauko-eva-egy-jatekmacko-mellett-pozolt-szinte-egy-szal-semmiben.htmlTestszínű dresszbe bújt Baukó Éva. A műsorvezető így ölelgette új játékmackóját. A kép nagyon szexire sikerült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.