Nádai Anikó boldogan mosolyog új fotóján a szerelmével

Forrás: RTL2 -
fotó párkapcsolat szerelem Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy VV Aurélióval való szakítása után újra párkapcsolatban él Nádai Anikó. Most a közösségi oldalán megmutatta a férfit. 

"Nyolc hónapja vagyunk együtt a párommal, akivel nagyon harmonikusan élünk"nyilatkozta korábban Nádai Anikó a szerelméről, akivel VV Aurélióval való szakítása után jött össze.

Eddig azonban nem láthattunk képet a titokzatos férfiról. Most viszont Anikó az Instagram-oldalán megmutatta, mennyire boldogok együtt. A posztok tanúsága szerint a férfi szervezte meg Nádai 30. születésnapi buliját is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Szorcsik Viki egy régi fotót mutatott magáról: csak egy apró bugyi van rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20190114-szorcsik-viki-egy-regi-fotot-mutatott-magarol-csak-egy-apro-bugyi-van-rajta.htmlSzorcsik Viki egy 2008-as szexi fotót mutatott magáról: csak egy apró bugyit visel. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: pajkos játékba kezdtek a fiúk a zuhany alatt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190114-valovilag-9-pajkos-jatakba-kezdtek-a-fiuk-a-zuhany-alatt.htmlAzt már megszokhattuk, hogy a ValóVilág 9 játékosai egyáltalán nem szégyenlősek. Noha a fiúk többsége fürdőnadrágban tusol, még így is tudnak meglepetést okozni. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg magát Hevesi Kriszta – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-bikiniben-mutatta-meg-magat-hevesi-kriszta.htmlHevesi Kriszta Thaiföldről, a tengerpartról jelentkezett be bikiniben a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Férjhez ment a magyar énekesnő, Sophie Cairohttp://www.life.hu/sztarok/20190114-ferjhez-ment-a-magyar-enekesno-sophie-cairo.htmlFérjhez ment a La Bouche magyar énekesnője, Farkas Zsófi, avagy művésznevén Sophie Cairo. TV + SztárokOrigoMinden sztár R. Kelly ellen fordult: John Legend és Cara Delevingne is határozottan állást foglalthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-minden-sztar-r-kelly-ellen-fordult-john-legend-cara-delevingne.htmlR. Kelly sokáig tudta titokban tartani a szexuális visszaéléseit a világ előtt, de ennek egyszer és mindenkorra vége. Rengeteg nő vádolja az énekest bántalmazással, nemi erőszakkal és fogva tartással is, az áldozatok közül sokan egy dokumentumfilmben mondták el, mi is történt velük. Az Amerikában levetített film hatalmas felháborodást és visszhangot keltett, aminek nyomán rengeteg híresség tagadja meg R. Kellyt és azt, hogy valaha közük volt az énekeshez. Még a saját lánya is szörnyetegnek tartja a sztárt, aki ellen már nyomozás is indult. Sok sztár szólalt fel eddig R. Kelly ellen, és valószínűleg még többen fognak. TV + SztárokOrigoKylie Jenner már nem az Instagram királynője: megverte egy tojáshttp://www.life.hu/sztarok/20190114-kylie-jenner-mar-nem-az-instagram-kiralynoje-megverte-egy-tojas.htmlAz Instagram királynőjének tartották Kylie Jenner, ugyanis úgy ő tartotta a legtöbbet lájkolt kép rekordját. Most azonban szánt szándékkal taszították le a trónjáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.