Szorcsik Viki egy régi fotót mutatott magáról: csak egy apró bugyi van rajta

Playboy szexi bugyi Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki egy 2008-as, szexi fotót mutatott magáról: csak egy apró bugyit visel.

Szorcsik Viki soha nem panaszkodhatott az alakjára, mindig is bombázó volt a férfi rajongói szemében. A csinos színésznő ma is remekül néz ki, de friss fotó helyett most egy régebbi, 2008-as felvételt osztott meg magáról.

Akkor a Playboy számára fotózták, és csupán egy aprócska bugyit viselt, a melleit pedig a kezeivel takarta el.

Bikiniben mutatta meg magát Hevesi Kriszta – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-bikiniben-mutatta-meg-magat-hevesi-kriszta.htmlHevesi Kriszta Thaiföldről, a tengerpartról jelentkezett be bikiniben a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Meghan Markle testőre alig egy év után felmondotthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-meghan-markle-testore-alig-egy-ev-utan-felmondott.htmlMeghan Markle testőre alig egy év után döntött úgy, hogy nem védelmezi tovább a hercegnét: nyomós oka volt rá. TV + Sztárok--Istenes Bence örömhírt jelentett be: ő lett az év médiaszemélyiségehttp://www.life.hu/sztarok/20190114-istenes-bence-oromhirt-jelentett-be-o-lett-az-ev-mediaszemelyisege.htmlGyőrben a Médiabálon adták át Istenes Bencének az Év médiaszemélyisége díjat. TV + Sztárok--Lehet, hogy nem árverezik el Pál Évának, a Neoton Família egykori sztárjának házáthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-lehet-hogy-nem-arverezik-el-pal-eva-a-neoton-familia-egykori-sztarjanak-hazat.htmlPál Éva a svájci frankos hitele miatt került nagy bajba, félő volt, hogy elárverezik a feje fölül a házát. Úgy tűnik azonban, hogy mégis van remény: lehet, hogy nem kerül az utcára. TV + Sztárok--Nosztalgikus kommentet hagyott Szinetár Dóra Bereczki Zoltán fotója alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-nosztalgikus-kommentet-hagyott-szinetar-dora-bereczki-zoltan-fotoja-alatt.htmlSzinetár Dóra meglátta Bereczki Zoltán fotóját, és egyből nosztalgikus hangulatba került: ezt kommentelte. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta nem lépett fel a táncdalfesztiválos műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-zalatnay-sarolta-nem-lepett-fel-a-tancdalfesztivalos-musorban.htmlHatalmas bulit csaptak az egykori Táncdalfesztivál felejthetetlen alakjai, ám egy ember nagyon hiányzott a fellépők közül, méghozzá Zalatnay Sarolta. Őt nem hívták meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.