Hamarosan elveszítheti szüzességét Tim Tebow sportoló: megkérte kedvese kezét

Tim Tebow eljegyzés szex NFL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tim Tebow NFL-játékos, aki korábban megfogadta, hogy csak a nászéjszakán veszíti el a szüzességét, most megkérte a barátnője kezét.

Tim Tebow nemcsak arról ismert, hogy nagyon tehetséges NFL-játékos, hanem arról is, hogy önmegtartóztató életet él. Hanyagolja az alkoholt, és úgy döntött, szüzességét csak a házasságkötés után szeretné elveszíteni.

Most hatalmas a boldogság a családjában, hiszen a sportoló megkérte gyönyörű barátnője, Demi-Leigh kezét, aki igent mondott neki. Így hamarosan elhálhatják a nászéjszakát – számolt be róla a Deadspin.

Hajdú Péter az igazi megtalálásra szánja a 2019-es évethttp://www.life.hu/sztarok/20190115-hajdu-peter-az-igazi-megtalalasra-szanja-a-2019es-evet.htmlKét és fél éve éli a szinglik életét Hajdú Péter. Most elárulta, hogy válása után most kész megtalálni az igazit. Azt is elmondta, hogy milyen hölgy lenne álmai asszonya. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Reni érzéki hastáncot mutatott behttp://www.life.hu/sztarok/20190115-valovilag-9-vv-reni-erzeki-hastancot-mutatott-be.htmlVV Reni erotikus hastánccal kápráztatta el a királyi héten VV Lacikát. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien gyönyörű szerelmi vallomást posztolt a közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20190115-vasvari-vivien-gyonyoru-szerelmi-vallomast-posztolt-kozossegi-oldalara.htmlVasvári Vivien és Fecsó évfordulót ünnepeltek. Ebből az alkalomból a luxusfeleség egy megható posztot tett közzé a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoSebestyén Ági csipkés melltartóban mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20190115-sebestyen-agi-csipkes-melltartoban-mutatta-meg-idomait.htmlNemrégiben új külsővel debütált Pumped Gabo exe, Sebestyén Ágnes. Most pedig csodás alakját mutatta meg egy szexi csipkés melltartóban. TV + SztárokOrigoZséda elegánsan dögös: imádják a rajongók – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-zseda-elegansan-dogos-imadjak-a-rajongok.htmlZséda legutóbbi fotójától is ámulatba estek a rajongók: elegánsan dögös az énekesnő. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghan hercegné testvérét, Thomas Markle-t letartóztatták ittas vezetésérthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-meghan-hercegne-testveret-thomas-marklet-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlIttas vezetésért letartóztatták Sussex hercegnéjének testvérét, Thomas Markle Jr.-t. A férfi összeveszett a párjával, mert a nő nem akarta abbahagyni a játékgépezést. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.