Katalin hercegné Harry és Meghan nélkül ünnepelte a születésnapját

Forrás: Getty Images/Paul Grover/Paul Grover -
ünneplés Meghan hercegné Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg születésnap meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminchetedik születésnapját ünnepelte a múlt héten Katalin hercegné. A hírek szerint nem hívta meg az ünnepi ebédre Harry herceget és Meghan hercegnét, akivel állítólag az utóbbi időben nagyon megromlott a viszonya. 

A családdal és a közeli barátokkal közös ebéddel ünnepelte 37. születésnapját Katalin hercegné, Vilmos herceg felesége. A News.com cikke szerint nem hívták meg Harry herceget és Meghan hercegnét a norfolki házban tartott, szűk körű ünnepségre.

Katalin hercegné nem hívta meg Harryéket a születésnapjára Forrás: Getty Images/Paul Grover/Paul Grover

Többek szerint az lehet az oka, hogy az utóbbi időben a két hercegné egyre nehezebben jön ki egymással. És bár karácsonykor sikerült félretenniük az ellentéteket, Katalin mégis fenyegetve érzi magát a sőgornőjétől.

Azt mindenesetre biztosan tudni lehet, hogy az ebéden részt vett például Katalin kollégiumi barátnője, Emilia Jardine-Paterson, aki György herceg keresztanyja is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.