Körtvélyessy Zsolt meglepetésesküvőt szervez a lányának és L. L. Juniornak

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
esküvő Körtvélyessy Zsolt lánya L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L. L. Junior titokban vette el szerelmét, Kingát, az örömapa viszont nem nyugszik bele abba, hogy nem vezethette oltár elé a lányát: meglepetésesküvőt szervez a szerelmeseknek. 

L. L. Junior a legnagyobb titokban vette el szerelmét, Körtvélyessy Zsolt lányát. A zenész és Kinga Dominikán fogadtak örök hűséget egymásnak, így sem a szülők, sem a barátok nem osztozhattak a boldogságukban. Az örömapa nem akar ebbe belenyugodni, és úgy döntött, szervez Juniornak és a lányának itthon egy meglepetésesküvőt.

L. L. Junior titokban vette el szerelmét, az örömapa meglepetésesküvőt szervez Forrás: Facebook/L.L. Junior

"Úgy döntöttem, meglepem őket, és hamarosan szervezek egy esküvőt itthon nekik. Már ki is néztem egy gyönyörű kis kápolnát. Szeretném, ha a családtagok és a barátok is osztozhatnának az örömükben. Persze az is benne van ebben az egészben, hogy szeretném oltár elé vezetni a lányomat" – mondta a Blikknek Körtvélyessy Zsolt.

Körtvélyessy Zsolt oltár elé akarja vezetni a lányát Forrás: MTI/Ujvári Sándor

van bennem apai féltékenység, mert elveszítettem a lányomat"

VV Vivi és VV Krisztián a kiesésük után is meztelenkednek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-vv-vivi-es-vv-krisztian-a-kiesesuk-utan-is-meztelenkednek-foto.htmlVV Krisztián és VV Vivi a kiesésük után is egy párt alkotnak. Íme a bizonyíték.TV + SztárokOrigoPintér Tibor a nyilvánosság előtt is felvállalta új szerelmét, Ilyés Jenniferthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-pinter-tibor-a-nyilvanossag-elott-is-felvallalta-uj-szerelmet-ilyes-jennifert.htmlPintér Tibor néhány hétig volt csupán szingli, már újra szerelmes egy nála 11 évvel fiatalabb lányba.TV + SztárokOrigoMihalik Enikő megmutatta meztelen testét: egy ágyon ülve fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-mihalik-eniko-megmutatta-meztelen-testet-egy-agyon-ulve-fotoztak.htmlMihalik Enikő nem szereti takargatni magát. Ezúttal is egy teljesen meztelen képet osztott meg magáról.TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki egy régi fotót mutatott magáról: csak egy apró bugyi van rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20190114-szorcsik-viki-egy-regi-fotot-mutatott-magarol-csak-egy-apro-bugyi-van-rajta.htmlSzorcsik Viki egy 2008-as, szexi fotót mutatott magáról: csak egy apró bugyit visel. TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg magát Hevesi Kriszta – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-bikiniben-mutatta-meg-magat-hevesi-kriszta.htmlHevesi Kriszta Thaiföldről, a tengerpartról jelentkezett be bikiniben a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Férjhez ment a magyar énekesnő, Sophie Cairohttp://www.life.hu/sztarok/20190114-ferjhez-ment-a-magyar-enekesno-sophie-cairo.htmlFérjhez ment a La Bouche magyar énekesnője, Farkas Zsófi, avagy művésznevén Sophie Cairo. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.