Pintér Tibor a nyilvánosság előtt is felvállalta új szerelmét, Ilyés Jennifert

új szerelem Pintér Tibor Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor néhány hétig volt csupán szingli, már újra szerelmes egy nála 21 évvel fiatalabb lányba.

Pintér Tibornak nemcsak új otthont, de új szerelmet is hozott a 2019-es év. Rubos Fridával való szakítása után hamar rátalált a szerelem egy kolléganője személyében. Ilyés Jennifer ismerős lehet az X-Faktort nézőknek, ugyanis a 23 éves lány a 2014-es tehetségkutatóban a döntőig menetelt.

Bár a kapcsolat még igen friss, Tenya a tőle megszokott őszinteséggel mesélt róla a Blikknek, ahol közös képeket is mutatnak.

"Az utóbbi hetekben alakult ki ez a szerelem. A tavalyi év egyik utolsó Jimmy-előadásán éreztük először, hogy valami történik velünk. Jeni olyan társam tud lenni, aki megért, hiszen szakmabeli. Nagyon hasonló az ízlésünk, sokat tanulunk egymástól. Szüksége van egy olyan férfira, akire felnézhet, és ezt szerintem meg tudom neki adni, de ő is sokat segít nekem. Például az éneklésben adott már olyan tanácsot, amelyet megfogadtam. Ráadásul nagyon jó az ízlése, jól lát engem kívülről" – lelkendezett a színész.

Jeni is hasonlóképpen néz új párjára:

"Egy ölelésben volt egy olyan pillanat, amely más volt, mint korábban. Mind a ketten rájöttünk, lehetséges, hogy itt valami egészen más érzelem is van kettőnk között."

Mihalik Enikő megmutatta meztelen testét: egy ágyon ülve fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-mihalik-eniko-megmutatta-meztelen-testet-egy-agyon-ulve-fotoztak.htmlMihalik Enikő nem szereti takargatni magát. Ezúttal is egy teljesen meztelen képet osztott meg magáról.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: pajkos játékba kezdtek a fiúk a zuhany alatt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190114-valovilag-9-pajkos-jatakba-kezdtek-a-fiuk-a-zuhany-alatt.htmlAzt már megszokhattuk, hogy a ValóVilág 9 játékosai egyáltalán nem szégyenlősek. Noha a fiúk többsége fürdőnadrágban tusol, még így is tudnak meglepetést okozni. TV + Sztárok--Szorcsik Viki egy régi fotót mutatott magáról: csak egy apró bugyi van rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20190114-szorcsik-viki-egy-regi-fotot-mutatott-magarol-csak-egy-apro-bugyi-van-rajta.htmlSzorcsik Viki egy 2008-as, szexi fotót mutatott magáról: csak egy apró bugyit visel. TV + SztárokOrigoMeghan Markle testőre alig egy év után felmondotthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-meghan-markle-testore-alig-egy-ev-utan-felmondott.htmlMeghan Markle testőre alig egy év után döntött úgy, hogy nem védelmezi tovább a hercegnét: nyomós oka volt rá. TV + Sztárok--Béres Alexandra hónapokig ápolta beteg apósát: megérintette a veszteséghttp://www.life.hu/sztarok/20190114-beres-alexandra-honapokig-apolta-beteg-aposat.htmlBéres Alexandra őszintén beszélt arról a megterhelő időszakról, amikor férje édesapját ápolta, aki végül elveszítette a harcot a rák ellen. TV + SztárokOrigoTitokban házasodott össze L. L. Junior és szerelme, Kinga: a szülők sem tudtak az esküvőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-titokban-hazasodott-ossze-ll-junior-es-szerelme-kinga-a-szulok-sem-tudtak-az-eskuvorol.htmlL. L. Junior feleségül vette szerelmét a legnagyobb titokban: senki sem tudott az esküvőről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.