Radics Gigi Lady Gagát is lekörözte

Amerika Billboard Lady Gaga Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi hamarosan Amerikába utazik, és nagyon izgatott, hiszen az ottani slágerlistán egyre csak tör előre a Moment című dala.

Radics Gigi és családja hamarosan elutazik pihenni az Amerikai Egyesült Államokba. Az énekesnő gyakran jár a tengerentúlon, most azonban sokkal izgatottabb, mint korábban bármikor. Moment című dala ugyanis egyre csak tör előre az amerikai Billboard Dance Charton. A sláger jelenleg a 18. a listán, ez pedig azt jelenti, hogy maga mögé utasította például Lady Gagát, Ariana Grandét vagy épp Jennifer Hudsont.

Nagyon izgatott vagyok, hiszen nem tudom, milyen visszhanggal találkozom majd Amerikában. A kinti menedzsmentem tagjai rengeteget dolgoztak azon, hogy a dal felkerüljön a világ legrangosabb listájára, és most is sokat tesznek azért, hogy egyre előrébb kerüljön. A rangsort egyébként a DJ-k játszásai és a letöltések adják, ami különösen izgalmas, hiszen azt jelenti, hogy valóban szeretik a Momentet" – nyilatkozta a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.