ValóVilág 9: Lacika megfejelné Adrit, de nem akarja, hogy kizárják

vita VV Adri indulat ValóVilág 9 VV Lacika veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg Lacika a ValóVilág 9 villájának királya a tematikus héten, ám úgy tűnik, hogy nehezen viseli a hatalmat. Keményen beszólt Adrinak. 

Adri azt ecsetelte Lacikának a ValóVilág 9 villájában, hogy mennyire csúnyák a körmei, villaléte alatt pedig vállalhatatlanul néz ki. Úgy tűnik, hogy nem jönnek ki jól egymással, hiszen erre Lacika nem várt mondatokat használt.

"Fú, te nagyon beteg nő vagy, b*zdmeg. Olyan f*szságaid vannak" - bukott ki Lacikából.

"Én egyedinek hívom" - válaszolta Adri.

"Egyedi... Tudod, mi az egyedi? Amit kisz*rsz!" - folytatta a férfi.

Majd a kommunikáció mibenlétéről kezdtek vitatkozni. Mire Lacika ezzel zárta a vitát: "Megfejelnélek ilyenkor, csak kizárnának érte."

Lacika tegnap még sokkal vidámabb volt, amikor egy olyan videót tettek közzé róla, amelyen önfeledten mókázik Hunorral és Rolival a zuhany alatt.

Sebestyén Ági csipkés melltartóban mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20190115-sebestyen-agi-csipkes-melltartoban-mutatta-meg-idomait.htmlNemrégiben új külsővel debütált Pumped Gabo exe, Sebestyén Ágnes. Most pedig csodás alakját mutatta meg egy szexi csipkés melltartóban. TV + SztárokOrigoHajdú Péter az igazi megtalálásra szánja a 2019-es évethttp://www.life.hu/sztarok/20190115-hajdu-peter-az-igazi-megtalalasra-szanja-a-2019es-evet.htmlKét és fél éve éli a szinglik életét Hajdú Péter. Most elárulta, hogy válása után most kész megtalálni az igazit. Azt is elmondta, hogy milyen hölgy lenne álmai asszonya. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Reni érzéki hastáncot mutatott behttp://www.life.hu/sztarok/20190115-valovilag-9-vv-reni-erzeki-hastancot-mutatott-be.htmlVV Reni erotikus hastánccal kápráztatta el a királyi héten VV Lacikát. TV + SztárokOrigoZséda elegánsan dögös: imádják a rajongók – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-zseda-elegansan-dogos-imadjak-a-rajongok.htmlZséda legutóbbi fotójától is ámulatba estek a rajongók: elegánsan dögös az énekesnő. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVasvári Vivien gyönyörű szerelmi vallomást posztolt a közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20190115-vasvari-vivien-gyonyoru-szerelmi-vallomast-posztolt-kozossegi-oldalara.htmlVasvári Vivien és Fecsó évfordulót ünnepeltek. Ebből az alkalomból a luxusfeleség egy megható posztot tett közzé a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoEldurvult VV Reni és Zsuzsu vitája – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-eldurvult-vv-reni-es-zsuzsu-vitaja-video.htmlArtikulálatlan üvöltésbe torkollott a villában VV Reni és Zsuzsu vitája. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.