VV Vivi és VV Krisztián a kiesésük után is meztelenkednek – Fotó

VV Vivi VV Krisztián ValóVilág 9 meztelen szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Krisztián és VV Vivi a kiesésük után is egy párt alkotnak. Íme a bizonyíték.

VV Vivi a kiesése után azonnal Krisztián karjában találta magát, a lány még a férfi melegpornós múltját is megbocsátotta. A páros szemmel láthatóan minden idejét együtt tölti. Megmutatták, mi a kedvenc közös időtöltésük: hát persze, hogy a szolizás.

Pintér Tibor a nyilvánosság előtt is felvállalta új szerelmét, Ilyés Jenniferthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-pinter-tibor-a-nyilvanossag-elott-is-felvallalta-uj-szerelmet-ilyes-jennifert.htmlPintér Tibor néhány hétig volt csupán szingli, már újra szerelmes egy nála 11 évvel fiatalabb lányba.TV + SztárokOrigoMihalik Enikő megmutatta meztelen testét: egy ágyon ülve fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-mihalik-eniko-megmutatta-meztelen-testet-egy-agyon-ulve-fotoztak.htmlMihalik Enikő nem szereti takargatni magát. Ezúttal is egy teljesen meztelen képet osztott meg magáról.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: pajkos játékba kezdtek a fiúk a zuhany alatt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190114-valovilag-9-pajkos-jatakba-kezdtek-a-fiuk-a-zuhany-alatt.htmlAzt már megszokhattuk, hogy a ValóVilág 9 játékosai egyáltalán nem szégyenlősek. Noha a fiúk többsége fürdőnadrágban tusol, még így is tudnak meglepetést okozni. TV + Sztárok--Weisz Fanni kutyája megsérült: a modell nagyon kétségbeesetthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-weisz-fanni-kutyaja-megserult-a-modell-nagyon-ketsegbeesett.htmlWeisz Fanni nemrég igen stresszes helyzetet élt át: hazaérve vette észre, hogy kutyája lábából ömlik a vér. TV + SztárokOrigoKylie Jenner már nem az Instagram királynője: megverte egy tojáshttp://www.life.hu/sztarok/20190114-kylie-jenner-mar-nem-az-instagram-kiralynoje-megverte-egy-tojas.htmlAz Instagram királynőjének tartották Kylie Jennert, ugyanis ő tartotta a legtöbbet lájkolt kép rekordját. Most azonban szánt szándékkal taszították le a trónjáról. TV + Sztárok--Ekkora nagy már Meghan Markle pocakja: friss fotó készült a hercegnérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-ekkora-nagy-mar-meghan-markle-pocakja-friss-foto-keszult-a-hercegnerol.htmlMeghan Markle megvillantotta babapocakját. A hercegné a hírek szerint áprilisra várja a babát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.