Így néztek ki a sztárok 10 évvel ezelőtt: Liptai Claudia és Tóth Vera is megmutatta

Tücsi fotó 10 év Tatár Csilla Liptai Claudia sztárok Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új kihívás terjed a neten, amely során a sztárok megmutatják, hogyan is néztek ki 10 évvel ezelőtt. Rengeteg híresség csatlakozott már a #10YearChallenge elnevezésű kampányhoz, és sorra pakolják ki magukról a képeket. Persze nemcsak a külföldi celebek osztják meg az egy évtizeddel ezelőtti képeiket, hanem a hazaiak is. Ábel Anita és Tolvai Reni fotóit már megmutattuk, íme, a többiek.

Tatár Csilla

Tatár Csilla sem akart kimaradni, így ő is megosztotta, hogyan nézett ki 10 évvel ezelőtt. Azt kell, hogy mondjuk, a külső változások nem olyan szembetűnőek, de az élete alaposan megváltozott ahhoz képest, ahol 10 évvel ezelőtt volt. A műsorvezető a kép alatt jelzi, most sokkal jobban érzi magát, és a kommentelőknek is feltűnt, hogy talán az egyetlen különbség a két fotó között, hogy a most készült képen sugárzik.


Tóth Vera

Nem meglepő módon külsőleg talán Tóth Vera az, aki igazán sokat változott, de valószínűleg ezt belső átalakulások is kísérték. 2009-ben Vera 50 kilóval nehezebb volt, az elmúlt 10 év legfontosabb eredményének tekinti a fogyását. „Hála minden percéért, mert igazán teljesnek csak most érzem magam, hozzáteszem, az első fotón látható nőszemélyt is nagyon szeretem" – írta a képe alá Vera.


Tücsi

Tücsin is szemmel látható a változás a 10 évvel ezelőtti fotójához képest, hiszen az egykori műsorvezető éppen várandós, de egyébként is sokat változott külsőleg, na meg az élete is. Az elmúlt években megtalálta élete szerelmét, akivel eddig is kalandos volt az életük a sok költözés miatt, de a legizgalmasabb dolog még előttük áll: a közös gyermekük nevelése.


Claudia

Liptai Claudia 10 évvel ezelőtt még vörös démonként vezette a műsorait. "Hát cuki kis pirospozsgás nő voltam, az tuti" - írta a fotóhoz. Ekkortájt főleg a Mokkában láthattuk őt, aki külsőleg is nagy átalakuláson esett át azóta - hiszen ikonikus hajszínét szőkére cserélte -, de a magánélete is sokat változott: megtalálta igazi párját, akivel született is egy közös gyermekük.

Gáspár Laci

A most 39 éves Gáspár Laci már 10 éve is igazán vagány volt, ahogy az az akkor és most fotóján is látszik. Ekkorra már országos hírnevet szerzett a Megasztárnak köszönhetően, és sikeresen építgette saját karrierjét. Négy nagylemeze jelent meg 2008-ig, amelyből az egyik aranylemez, egy másik pedig platina lett. Stílusa - legalábbis külsőleg - sokat változott, de látszik, hogy akkor is jól érezte magát a bőrében, ahogy most is.

Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili egymásba szerettekhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-liu-shaolin-sandor-es-peterffy-lili-egymasba-szeretett.htmlÚgy tűnik, Liu Shaolin Sándor az X-Faktorban feltűnt Péterffy Lilivel jár. TV + Sztárok--Koholák Alexa tagadja a vádat, amely szerint szélhámosság folyna spirituális központjukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-koholak-alexa-tagadja-a-vadakat-miszerint-szelhamossag-folyna-spiritualis-kozpontjukban.htmlKoholák Alexa tiszta vizet öntött a pohárba nem sokkal az után, hogy szélhámossággal vádolták meg őt és a férjét. TV + SztárokOrigoShane Tusup megtörte a csendet: hosszú hónapok után most először írt a közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-shane-tusup-megtorte-a-csendet-hosszu-honapok-utan-most-eloszor-irt-a-kozossegi-oldalara.htmlShane Tusup hosszú hónapok után végre megtörte a csendet: egy hosszú bejegyzést írt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Majka a visszavonulást tervezgeti, Amerikában kezdhet új életethttp://www.life.hu/sztarok/20190116-majka-a-visszavonulast-tervezgeti-amerikaban-kezdhet-uj-eletet.htmlA Bors számolt be arról, hogy Majka egy időre visszavonul, és Amerikában telepedik le a családjával. TV + SztárokOrigoHamarosan elveszítheti szüzességét Tim Tebow sportoló: megkérte kedvese kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-hamarosan-elveszitheti-szuzesseget-tim-tebow-sportolo-megkerte-kedvese-kezet.htmlTim Tebow NFL-játékos, aki korábban megfogadta, hogy csak a nászéjszakán veszíti el a szüzességét, most megkérte a barátnője kezét. TV + Sztárok--Egy jósnő állítja, Kiszel Tünde korábbi életében férfi volthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-egy-josno-allitja-kiszel-tunde-korabbi-eleteben-ferfi-volt.htmlKiszel Tündének élő adásban jósolt egy jövendőmondó. Kiderült, a naptárdíva előző életeiben rendre férfi volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.