Kiszel Tünde lányától, Donatellától megvált a menedzsere

Forrás: Instagram/Kiszel Tünde -
modell Kiszel Tünde menedzser Hunyadi Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde lánya, Donatella modellkarrierről álmodozott, és el is indult ezen az úton. A menedzsere azonban nem vállalta tovább, most kiderült, hogy miért.

Kiszel Tünde lánya modellként szeretne befutni, és el is vállalta a menedzselését Kajdi Csaba, aki többek között annak idején Mihalik Enikővel is foglalkozott. Nem tartott azonban sokáig az együttműködés, a menedzser most elárulta, miért vált meg Donatellától.

Kiszel Tünde lányát nem vállalta tovább a menedzsere Forrás: Instagram/Kiszel Tünde

"Annak idején azért vállaltam el Donatella fejlesztését, mert potenciális jó csaj volt. Soha nem vennék fel egy lányt csak azért, mert ismert emberek a szülei. Akkor veszek fel egy modellt, ha jónak tartom. De hamar vége szakadt az együttműködésnek, mert azt kértem Tündétől, hogy a gyerek az apja nevét használva, Hunyadi Donatellaként szerepeljen, így kerülve minél messzebb a Kiszel névtől. De Tünde nem fogta fel a dolog jelentőségét, ezért elbúcsúztam tőlük. Az első ilyennél térde hullott, és könyörgött, foglalkozzak tovább a lányával. De aztán megint együtt idétlenkedtek egy tévéműsorban. Ekkor örökre befejeztem velük" - mondta a 24.hu-nak a menedzser.

Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili egymásba szerettekhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-liu-shaolin-sandor-es-peterffy-lili-egymasba-szeretett.htmlÚgy tűnik, Liu Shaolin Sándor az X-Faktorban feltűnt Péterffy Lilivel jár. TV + Sztárok--Koholák Alexa tagadja a vádat, amely szerint szélhámosság folyna spirituális központjukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-koholak-alexa-tagadja-a-vadakat-miszerint-szelhamossag-folyna-spiritualis-kozpontjukban.htmlKoholák Alexa tiszta vizet öntött a pohárba nem sokkal az után, hogy szélhámossággal vádolták meg őt és a férjét. TV + SztárokOrigoShane Tusup megtörte a csendet: hosszú hónapok után most először írt a közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-shane-tusup-megtorte-a-csendet-hosszu-honapok-utan-most-eloszor-irt-a-kozossegi-oldalara.htmlShane Tusup hosszú hónapok után végre megtörte a csendet: egy hosszú bejegyzést írt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Ennyit változott Ábel Anita az elmúlt 10 évben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-ennyit-valtozott-abel-anita-az-elmult-10-evben.htmlÁbel Anita a közösségi oldalán mutatta meg, hogyan is nézett ki 10 évvel ezelőtt. TV + SztárokOrigoBalázs Klári és Korda György könyvben reagálnak az énekes melegségéről szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-balazs-klari-es-korda-gyorgy-konyvben-reagalnak-az-enekes-melegsegerol-szolo-pletykakra.htmlKorda György nem tud szabadulni attól a hazugságtól, ami szinte a pályája eleje óta kísérti őt. Azt terjesztik róla, hogy nem a nőket szereti. TV + Sztárok--Egy jósnő állítja, Kiszel Tünde korábbi életében férfi volthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-egy-josno-allitja-kiszel-tunde-korabbi-eleteben-ferfi-volt.htmlKiszel Tündének élő adásban jósolt egy jövendőmondó. Kiderült, a naptárdíva előző életeiben rendre férfi volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.