Meghan hercegné testőre fél év után mondott fel

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
személyiség Meghan Markle Meghan hercegné felmondás testőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan hercegné személyzetének egy újabb tagja hagyja el a palotát. A meg nem nevezett testőr arról volt híres, hogy ő volt az első nő, aki a királyi család egy tagját védte. A rossz nyelvek szerint ennek is a hercegné nehéz természetéhez lehet köze. 

Alig több, mint fél éve állt a királyi család alkalmazásában az a női testőr, akit nem neveznek nevén. Nemrégiben azonban ő is felmondott, nem akar továbbra is Meghan hercegné mellett dolgozni - írja a Mirror. Arról volt híres, hogy ő volt az első nő, aki a királyi család egy tagját védte. Egyébként kollégái briliáns szakembernek írták le.

Meghan hercegné testőre felmondott Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A rossz nyelvek azt suttogják, hogy a felmondás oka Meghan hercegné nehéz természete lehet. A hírek szerint valóban nehezen szokja meg a hirtelen rá irányuló figyelmet és azt, hogy sehová sem mehet testőr nélkül. Úgy érzi, hogy korlátozzák őt a szabadságában. És bár Harry herceggel való házassága előtt is rengetegen ismerték színésznőként, ám most hatványozottabban kell megbirkóznia a nyilvánossággal.

És nem a női testőr az, aki rövid időn belül felmondott. Személyi asszisztense, Melissa Touabti és titkára, Samantha Cohen is felmondott.

Kiszel Tünde lányától, Donatellától megvált a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190116-kiszel-tunde-lanyatol-donatellatol-megvalt-a-menedzsere.htmlKiszel Tünde lánya, Donatella modellkarrierről álmodozott, és el is indult ezen az úton. Menedzsere azonban nem vállalta tovább, most kiderült, hogy miért. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham saját véréből készült krémet használhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-victoria-beckham-sajat-verebol-keszult-kremet-hasznal.htmlVictoria Beckham tulajdonképpen a saját vérét keni az arcára 400 ezer forintért. TV + Sztárok--Így néztek ki a sztárok 10 évvel ezelőtt: Liptai Claudia és Tóth Vera is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-igy-neztek-ki-a-sztarok-10-evvel-ezelott-liptai-claudia-es-toth-vera-is-megmutatta.htmlÚj kihívás terjed a neten, amely során a sztárok megmutatják, hogyan is néztek ki 10 évvel ezelőtt. Rengeteg híresség csatlakozott már a #10YearChallenge elnevezésű kampányhoz, és sorra pakolják ki magukról a képeket. Persze nemcsak a külföldi celebek osztják meg az egy évtizeddel ezelőtti képeiket, hanem a hazaiak is. Ábel Anita és Tolvai Reni fotóit már megmutattok, íme, a többiek. TV + SztárokOrigoVisszatérhet a képernyőre Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-visszaterhet-a-kepernyore-som-balogh-edina.htmlSom-Balogh Edina gyermekei már elég nagyok ahhoz, hogy a színésznő újra elkezdjen dolgozni és visszatérjen a képernyőre. TV + SztárokOrigoAshley Olsent kedvesével kapták le a lesifotósokhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-ashley-olsent-kedvesevel-kaptak-le-a-lesifotosok.htmlAz utóbbi években igencsak visszavonultak a nyilvánosság elől az Olsen-ikrek. Díjátadókon, nyilvános eseményeken néha készül róluk 1-1 fénykép, melyeken látszik, nagyno megváltoztak. Most Ashelyt kapták lencsevégre a lesifotósok, és nagyon boldognak tűnik. TV + Sztárok--Heather Locklear szakított barátjával sé folytatja a rehabilitációjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190116-heather-locklear-szakitott-baratjaval-se-folytatja-a-rehabilitaciojat.htmlHeather Locklear botrányokat botrányokra halmozott az elmúlt években, de talán idén sikerül egyenesbe jönnie: szakított vőlegényével és folytatja a rehabilitációját. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.