Harry herceg és Meghan hercegné személyzete csak 5 évet ad a házasságnak

Forrás: AFP/Paul Ellis -
házasság királyi család Meghan hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már rengeteg pletyka kering azzal kapcsolatban, hogy a királyi család személyzete nehezen viseli Meghan hercegné szeszélyeit. Most pedig az a hír járja, hogy az alkalmazottak csupán 5 évet jósolnak a hercegi pár házasságának.

Még csak tegnap számoltunk be róla, hogy Meghan hercegné testőre alig fél év munkaviszony után felmondott. Ő volt az első nő, aki a királyi család egy tagját védte.

Számos pletyka kering róla, hogy ennek a hercegné nehéz természetéhez lehet köze és ahhoz, hogy nehezen szokik hozzá az új életével járó kötöttségekhez. Most a The Sun arról cikkezett, hogy a személyzet tagjai legfeljebb 5 évet jósolnak a hercegi pár házasságának.

A hírek szerint Harry herceg és Meghan hercegné személyzete összesúg a hátuk mögött Forrás: AFP/Paul Ellis

Azt mondják, hogy egyfajta kulturális harc dúl a palotában, hiszen elvárják, hogy a család új tagja a brit értékeket képviselje, Meghan hercegné pedig az amerikai életstílushoz szokott. Ezenkívül azt is állítják, hogy hajnali 5 órakor kezdi a napját, és naponta akár 7-szer is üzeneteket küld a személyzetnek a kívánságaival. De arra is van példa, hogy titokban találkozik közemberekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.