Így pisil VV Hunor akkor, ha épp merevedése van - Videó

valóvilág pisilés VV Hunor merevedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Hunor megmutatta villalakó társainak, hogyan kell pisilni akkor, ha a férfinak merevedése van.

Érdekes jelenetnek lehetettek szemtanúi azok, akik nézték a ValóVilág legutóbbi epizódját. A villalakók épp azon voltak kiakadva, hogy egyikük kora reggel nem talált bele a vécébe, amikor a dolgát végezte. Az illető állítólag még a vécékefét is összepisilte.

Erre VV Hunor megszólalt: biztosan merevedése volt, és azért történhetett ez a baleset... Vele azonban ilyen soha nem fordulhat elő, és be is mutatta társainak, mi a helyes technika.

Mutatjuk!

Kása András, az Exatlon Hungary versenyzője áramütést is túlélt márhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-kasa-andras-az-exatlon-hungary-versenyzoje-aramutest-is-tulelt-mar.htmlNem mindennapi életet él az Exatlon Hungary versenyzője, Kása András. Családjának szeretné hazavinni a 20 millió forintos főnyereményt. Úgy tűnik, nem a verseny számára a legnagyobb próbatétel eddigi életében, hiszen autóbalesetet és áramütést is túlélt már. TV + Sztárok--VV Hunort nevezték ki a villa játék babájának apjává, de ő visszautasította a feladatothttp://www.life.hu/sztarok/20190117-vv-hunort-neveztek-ki-a-villa-jatekbabajanak-apjava-de-o-visszautasitotta-a-feladatot.htmlEgy játék babát vittek a villába, amelynek VV Adri lett az édesanyja, és VV Hunor az édesapja. A hírt a férfi nem fogadta túl jól. TV + SztárokOrigoVisszaéltek Köllő Babett nevével: perverz csaló zaklatja a luxusfeleség ismerőseithttp://www.life.hu/sztarok/20190117-visszaeltek-kollo-babett-nevevel-perverz-csalo-zaklatja-a-luxusfeleseg-ismeroseit.htmlKöllő Babett nagyon kiakadt: egy internetes csaló az ő nevében zaklatja az ismerőseit, barátait. TV + Sztárok--Sebestyén Balázsnak két éve telke van a Holdonhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-sebestyen-balazsnak-ket-eve-telke-van-a-holdon.htmlSebestyén Balázs a rádióban vallott arról, hogy neki már két éve van telke a Holdon. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMeztelenül fotózták Hegyi Barbarát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-meztelenul-fotoztak-hegyi-barbarat-foto.htmlHegyi Barbara, Jászai Mari-díjas magyar színművésznő egy jótékonysági adománygyűjtés miatt dobta le ruháit és lett egy naptárban Miss Október. TV + Sztárok--Molnár Anikó újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190116-molnar-aniko-ujra-szerelmes.htmlMolnár Anikó elárulta, újra szerelmes, és egy hónapja már együtt is él az új párjával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.