Rózsacsokrot küldött Hódi Pamelának a kedvese Törökországból az évfordulójuk alkalmából

Forrás: Instagram/Tóth Bence -
Hódi Pamela rózsa csokor Tóth Bence évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyönyörű rózsacsokrot küldött Hódi Pamelának a kedvese az egyéves évfordulójuk alkalmából.

Egy éve annak, hogy összejött Hódi Pamela és Tóth Bence. Természetesen az évfordulót meg is ünnepelték, bár kissé rendhagyó módon. A focista épp Törökországban van edzőtáborban, innen küldött kedvesének egy gyönyörű vörös rózsacsokrot.

Boldog 1. évfordulót! Szeretlek! B." – állt a cédulán.

Pintér Tibor élő adásban nyilatkozott szerelmével, Ilyés Jeniferrelhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-pinter-tibor-elo-adasban-nyilatkozott-szerelmevel-ilyes-jeniferrel.htmlEgy érzelmes színpadi öleléssel kezdődött Pintér Tibor és 24 éves kedvesének, Ilyés Jenifernek a kapcsolata. Most erről meséltek élő adásban. TV + SztárokOrigoItt az első közös fotó Liu Shaolin Sándorról és szerelméről, Péterffy Lilirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-itt-az-elso-kozos-foto-liu-shaolin-sandorrol-es-szerelmerol-peterffy-lilirol.htmlVégre felvállalta szerelmét Liu Shaolin Sándor: az X-Faktorban feltűnt énekesnő, Péterffy Lili az új párja. Most közös fotót is posztoltak. TV + SztárokOrigoBeperelte az apját Rihanna, visszaélt a nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-beperelte-apjat-rihanna-visszaelt-a-nevevel.htmlÉdesapja ellen indít pert az énekesnő, Rihanna. A férfi ugyanis visszaélt a vezetéknevével, kereskedelmi célokra használta jogtalanul. TV + Sztárok--Itt az első közös fotó Liu Shaolin Sándorról és szerelméről, Péterffy Lilirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-itt-az-elso-kozos-foto-liu-shaolin-sandorrol-es-szerelmerol-peterffy-lilirol.htmlVégre felvállalta szerelmét Liu Shaolin Sándor: az X-Faktorban feltűnt énekesnő, Péterffy Lili az új párja. Most közös fotót is posztoltak. TV + SztárokOrigoVV Hunort nevezték ki a villa játék babájának apjává, de ő visszautasította a feladatothttp://www.life.hu/sztarok/20190117-vv-hunort-neveztek-ki-a-villa-jatekbabajanak-apjava-de-o-visszautasitotta-a-feladatot.htmlEgy játék babát vittek a villába, amelynek VV Adri lett az édesanyja, és VV Hunor az édesapja. A hírt a férfi nem fogadta túl jól. TV + SztárokOrigoVisszaéltek Köllő Babett nevével: perverz csaló zaklatja a luxusfeleség ismerőseithttp://www.life.hu/sztarok/20190117-visszaeltek-kollo-babett-nevevel-perverz-csalo-zaklatja-a-luxusfeleseg-ismeroseit.htmlKöllő Babett nagyon kiakadt: egy internetes csaló az ő nevében zaklatja az ismerőseit, barátait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.