Hosszú Katinka golf Shane Tusup sport karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup sportágat váltott: immár golfozóként bizonyít. Most friss fotón mutatta meg, hogyan áll a kezében a golfütő.

Mint arról már beszámoltunk, Shane Tusup megtörte a csendet, és meglepő bejelentést tett a közösségi oldalán. Elárulta, hogy felhagy úszóedzői karrierjével, és golfozónak áll. Célja, hogy világbajnok legyen.

Hogy lássák a követői is, hogy nem csak egy hóbortról van szó, egy fotót is feltöltött a közösségi oldalára, amin az látható, hogy még késő este, a kivilágított pályán is edz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“The journey of a thousand miles begins with one step.” ~ Lao Tzu

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Kiderült miért emelt kezet Ruttkai Évára Latinovits Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-kiderult-miert-emelt-kezet-ruttkai-evara-latinovits-zoltan.htmlLáng József a néhai Latinovits Zoltán pályatársaként a színész sok titkát ismerte, azt is tudja, miért emelt kezet Latinovits szerelmére, Ruttkai Évára. TV + SztárokOrigoJobb ember leszek kampány: januárban a sztárok is minden nap kimondják azt a szót, hogy szeretlekhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-jobb-ember-leszek-kampany-januarban-a-sztarok-is-minden-nap-kimondjak-azt-a-szot-hogy-szeretlek.htmlA Life.hu 2019-ben elindította Jobb ember leszek kampányát. Januári kihívásunkban arra buzdítjuk olvasóinkat, hogy minden nap mondják el egy-egy szerettüknek, mennyire szeretik őket.TV + SztárokOrigoDopeman új klipjében keményen kritizálja a fiatal rappereket - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-dopeman-uj-klipjeben-kemenyen-kritizalja-a-fiatal-rappereket.htmlDopeman legújabb klipjében kemény kritikát fogalmaz meg: a fiatal rapperek is megkapják a magukét. TV + SztárokOrigoMegható üzenettel köszöntötte Tóth Vera testvérét születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-meghato-uzenettel-koszontotte-toth-vera-testveret-szuletesnapja-alkalmabol.htmlKönnyfakasztó üzenettel köszöntötte Tóth Vera a testvérét, Gabit: a rajongóik sírva fakadtak. TV + Sztárok--Így pisil VV Hunor akkor, ha épp merevedése van - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-igy-pisil-vv-hunor-akkor-ha-epp-merevedese-van.htmlVV Hunor megmutatta villalakó társainak, hogyan kell pisilni akkor, ha a férfinak merevedése van. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan hercegné személyzete csak 5 évet ad a házasságnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-harry-herceg-es-meghan-hercegne-szemelyzete-csak-5-evet-ad-a-hazassagnak.htmlMár rengeteg pletyka kering azzal kapcsolatban, hogy a királyi család személyzete nehezen viseli Meghan hercegné szeszélyeit. Most pedig az a hír járja, hogy az alkalmazottak csupán 5 évet jósolnak a hercegi pár házasságának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.