színésznő Anna Karenina babapocak Eke Angéla színészet várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő fotót posztolt Eke Angéla a közösségi oldalára. A színésznő babapocakkal pózol a legújabb szelfijén. 

Eke Angéla színésznő legújabb szelfije első látásra meglepő lehet, hiszen babapocakkal látható a képen. Puskás Peti kedvesének fotója első ránézésre meglepő és becsapós lehet.

Ám akik követik a pályáját, tudhatják, hogy egy színházi darab kedvéért öltötte magára a kismamajelmezt. Mindenesetre nagyon jól áll neki.

"Na ma is szültem egyet. Legközelebb február 19. és 26., akit érdekel, hogyan szülök. De még annyi dolog van amiért ezt látnotok kell: Anna Karenina" - írta Eke Angéla a fotóhoz.

Tartozásait egyenlíti ki a nyereményéből az Exatlon Hungary versenyzője, Mischinger Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-tartozasait-egyenliti-ki-a-nyeremenyebol-az-exatlon-hungary-versenyzoje-mischinger-peter.htmlEgyéniben küzdöttek a versenyzők az Exatlon Hungary szerdai adásában. A tét 1 millió forint volt. A női versenyzők közül Gyarmati Panka gazdagodott az összeggel, a férfiaknál pedig Mischinger Péter. A férfi azt is elárulta, hogy mire költi a nyereményét. TV + Sztárok--Pachmann Péter Tóth Verával flörtölt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-pachmann-peter-toth-veraval-flortolt.htmlPachmann Péter élő adásban flörtölt Tóth Verával. TV + SztárokOrigoÍgy szereti párját Lola – Közös fotót posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-igy-szereti-parjat-lola-kozos-fotot-posztoltak.htmlLola újabb közös fotót posztolt szerelmével a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoEzért hagyta el Andy Vajna Hollywoodothttp://www.life.hu/sztarok/20190121-ezert-hagyta-el-andy-vajna-hollywoodot.htmlAndy Vajna sikeres producer lett Amerikában, de végül elhagyta Hollywoodot. Návai ANikó elárulta, hogy miért döntött így a filmes. TV + Sztárok--Vajna Tímea így gyászolja férjét, Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vajna-timea-igy-gyaszolja-ferjet-andy-vajnat.htmlEgy nappal férje halála után megtörte a csendet Vajna Tímea. TV + SztárokOrigoAndy Vajna nagyon szerette a vicceket: ilyen volt a komoly üzletember humoros oldalahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-andy-vajna-nagyon-szerette-a-vicceket-ilyen-volt-a-komoly-uzletember-humoros-oldala.htmlAz elmúlt évek során néhányszor bepillantást nyerhettünk, milyen is a hatalmas birodalmat épített, komoly üzletember humoros, vidám oldala. Andy Vajna ugyanis szerette a vicceket, és olykor azt sem bánta, ha ő a tréfa tárgya. Magán is tudott nevetni, ezzel pedig mosolyt csalt a közvetlen környezete arcára - és amikor láthattuk, hogy milyen is ő, a miénkre is. Íme, néhány emlékezetes pillanat, amikor Andy Vajna mindenkit megmosolyogtatott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.