Ekkora Andy Vajna vagyona

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
Birodalom vagyon Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna 74 évesen távozott az élők sorából. Halála mindenkit váratlanul ért, hiszen csak nagyon kevesen tudták, hogy hosszú ideje beteg. A filmjeivel híressé vált üzletember igazi birodalmat épített, kérdéses, mi lesz a vállalkozásainak és vagyonának sorsa.

Andy Vajna utolsó percéig aktívan dolgozott, rengeteg területtel foglalkozott. A filmproducerként híressé vált üzletember birodalmának szálait nehéz lesz kibogozni, hiszen a személyes és céges vagyon keveredik. A Forbes a 18. leggazdagabb magyarnak tartotta, becsült vagyona 67,3 milliárd forint, ami sok területből adódik össze: tévé, rádió, műsorgyártás, szerencsejáték, ingatlanok, vendéglátás – írja az Index.

Mi lesz Andy Vajna birodalmának sorsa? Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Andy Vajnához öt fővárosi kaszinó köthető, emellett övé a TV2, valamint a Rádió1 is, de éttermek és ingatlanok is tartoznak a vagyonához. Ezenkívül több, műsorgyártással foglalkozó cégben is volt tulajdona, kérdés, hogy ki fogja irányítani ezentúl ezt az átfogó birodalmat. A lap szerint nehezen elképzelhető, hogy minden ugyanúgy megy tovább, és az is, hogy Vajna Timi szerepet kapna ebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.