Fenyő Iván élő adásban küszködött a könnyeivel, amikor Andy Vajna haláláról beszélt

halál Mokka barátság Andy Vajna tragédia sírás munka Fenyő Iván kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A január 20-án elhunyt Andy Vajnáról emlékeztek meg a TV2 Mokka című műsorában. Fenyő Iván és Goda Krisztina is vendégként jelent meg a műsorban a Szabadság, szerelem című film kapcsán. A színész a könnyeivel küszködve beszélt a filmügyi kormánybiztossal való barátságáról. 

Mint ismeretes: otthonában elhunyt tragikus hirtelenséggel Andy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos. Felesége, Vajna Tímea egyelőre nem reagált a közösségi oldalain az őt ért tragédiára.

Azt tudni lehet, hogy évek óta gond volt az egészségével, először 2009-ben diagnosztizáltak nála rákot.

A TV2 Mokka című műsorában pályatársai emlékeztek meg a producerről. Köztük volt Fenyő Iván és Goda Krisztina is, akikkel például a Szabadság, szerelem című film kapcsán dolgoztak együtt. Fenyő Iván beszélt Andy Vajnával való kapcsolatáról. Mint mondta: sokat tanult tőle, sokszor beszélgettek kettesben.

"Kicsit ilyen apafigura is volt nekem, egy ilyen mentor. Nagyon sokat tanultam tőle, főleg az utóbbi 4-5 évben. Bármikor felhívtam, fel tudtam hozzá menni, beszélgettünk ketten, leültünk, filmet néztünk, mozit néztünk, bármit megkérdezhettem tőle az életéről, az én életemből, tanácsokat adott" - mesélte Fenyő Iván. Hangsúlyozta: Andy Vajna egy zseniális producer, de emberileg is nagyon szerette.

"Köszönöm, hogy olyan oldalát is láthattam, amit sok ember nem láthatott" - tette hozzá.

A színész a könnyeivel küszködve beszélt az elhunyt Andy Vajnáról, kellett neki néhány másodperc, mire újra válaszolni tudott a kérdésekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.