Tartozásait egyenlíti ki a nyereményéből az Exatlon Hungary versenyzője, Mischinger Péter

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary nyeremény Mischinger Péter tartozás okosóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyéniben küzdöttek a versenyzők az Exatlon Hungary szerdai adásában. A tét 1 millió forint volt. A női versenyzők közül Gyarmati Panka gazdagodott az összeggel, a férfiaknál pedig Mischinger Péter. A férfi azt is elárulta, hogy mire költi a nyereményét. 

A lányok közül Gyarmati Panka, a fiúk közül pedig Mischinger Péter nyert egyéniben 1 millió forintot az Exatlon Hungary című műsor szerdai adásában.

A férfi poénosan közölte, hogy reméli, a családja nem bulizza majd el a nyereményét, amíg hazaér. De ennél komolyabb tervei is vannak a pénzzel. Mint monda: először vesz majd magának egy okosórát, majd a tartozásait egyenlíti ki.

"Viszonylag sok tartozást halmoztam fel azzal, hogy idén nekiugrottam néhány versenynek, amik ráadásul nem úgy alakultak, ahogy szerettem volna. Nyáron volt egy verseny, amely miatt Hawaiira mentem ki, amit elmosott egy hurrikán, így nem tartották meg, cserébe kétszer annyit költöttem rá, mint ahogy terveztem, úgyhogy eléggé padlóra küldött" – idézte a férfi szavait a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.