ValóVilág 9 VV Reni veszekedés dühkitörés VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte dühkitörést kapott Reni a ValóVilág 9 villájában, amikor összeszólalkozott barátjával, Greggel. A játékos üvöltözve rohant ki a hálószobából, miután tenyérrel csapkodta az ágyat. 

"Miért? Miért? Mit ártottam? Nem csináltam nektek semmit" - üvöltötte sírva Reni a ValóVilág 9 villájában. Összeveszett villabeli legjobb barátjával, Greggel. Úgy tűnik, hogy Zsuzsu és Adri a férfinak adtak igazat, míg Reni teljesen egyedül maradt.

Próbáltak beszélni a fejével, amikor elkezdett tenyérrel csapkodni egy párnát Zsuzsu ágyán, majd sírva és üvöltve kiviharzott a szobából. Ezt a nézők a vasárnapi adásban láthatták. A vita elején Greg közölte vele, hogy nem hajlandó vele többet kommunikálni a játék folyamán. Bizonyára ez lehetett az egyik, ami igazán kiborította a nőt.

Ezután az ellentéteket félretéve Lacika ment be Renihez, hogy megvigasztalja. A vita során egyébként az is felmerült, hogy Adri vajon megbízható-e, tekintve, hogy sok időt tölt Rolival, aki nem ápol épp jó viszont Greggel és csapatával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.