ValóVilág 9: VV Greg ette meg a leghamarabb Krisztián kolbászát – Fotó

VV Krisztián ValóVilág 9 kolbász VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Greg nagy élvezettel nyelte az előző széria Krisztiánjának kolbászát: meg is nyerte az evőversenyt. 

VV Krisztián és Mici visszalátogattak a villába, vagyis oda, ahol kettejük között szerelem szövődött. Nemcsak nosztalgiázni mentek azonban, ajándékot is vittek a villalakóknak: néhány kolbászt. A játékosoknak feladatuk is volt az étellel, kéz nélkül kellett eltüntetni a tányérról. Az evőversenyt VV Greg nyerte.

VV Greg ette meg a leghamarabb Krisztián kolbászát Forrás: RTL Klub

„Fúú, de jó volt megkóstolni Krisztiánnak a kolbászát! Mondták is nekem, hogy én nagyon jól bánok a kolbászokkal, de nem gondolom azt, hogy bármilyen előnnyel indultam volna. Nekem ízlett, nagyon finom volt, nyeltem, mint kacsa a nokedlit. Hajtottam arra, hogy azt az oklevelet én a Miciéktől meg kell, hogy szerezzem. Emiatt volt az, hogy mindent beleadtam" – árulta el Greg.

Tartozásait egyenlíti ki a nyereményéből az Exatlon Hungary versenyzője, Mischinger Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-tartozasait-egyenliti-ki-a-nyeremenyebol-az-exatlon-hungary-versenyzoje-mischinger-peter.htmlEgyéniben küzdöttek a versenyzők az Exatlon Hungary szerdai adásában. A tét 1 millió forint volt. A női versenyzők közül Gyarmati Panka gazdagodott az összeggel, a férfiaknál pedig Mischinger Péter. A férfi azt is elárulta, hogy mire költi a nyereményét. TV + Sztárok--Pachmann Péter Tóth Verával flörtölt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-pachmann-peter-toth-veraval-flortolt.htmlPachmann Péter élő adásban flörtölt Tóth Verával. TV + SztárokOrigoÍgy szereti párját Lola – Közös fotót posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-igy-szereti-parjat-lola-kozos-fotot-posztoltak.htmlLola újabb közös fotót posztolt szerelmével a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoFeladta a versenyt Bán Norbert, az Exatlon Hungary játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-feladta-a-versenyt-ban-norbert-az-exatlon-hungary-jatekosa.htmlÚjabb játékos adta fel az Exatlon Hungary című versenyt, ezúttal Bán Norbert búcsúzott önszántából. Úgy döntött, nem kockáztatja egészségét.TV + SztárokOrigoVV Adri legyőzte a párbajon VV Lacikát: interjú a kiesővelhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vv-adri-legyozte-a-parbajon-vv-lacikat-interju-a-kiesovel.htmlJanuár 20-án megtörtént a ValóVilág9 következő párbaja, ahol Adri és Lacika csaptak össze.TV + SztárokOrigoFelnőtt nő lett Kiszel Tünde lánya, Donatella: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-felnott-no-lett-kiszel-tunde-lanya-donatella-foto.htmlKeringőruhában pózolt szalagavatóján Kiszel Tünde lánya, Donatella, a büszke édesanya pedig meg is osztotta a fotót. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.