Palácsik Lilla és Visváder Tamás a tragédia után szinte érezte Andy Vajna jelenlétét a villában

Forrás: Polyák Attila/Origo -
halál Palácsik Lilla gyász Andy Vajna Visváder Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen lesújtotta Palácsik Lillát és Visváder Tamást Andy Vajna halálhíre. Még képtelenek felfogni, mi történt és amikor a tragédia után ellátogattak a villába, szinte érezték a filmproducer jelenlétét.

Január 20-án a korai órákban talált rá a gondnok Andy Vajna holttestére. A tragédia hírére a producer sógornője, Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás egyből a villába sietett.

Mire odaértünk, már elvitték Andyt, mi pedig körbejártuk a ház minden pontját, őt keresve, annyira hihetetlen volt számunkra, hogy meghalt. (...) A halálhíre sokként ért minket. Csak ülünk itthon és gondolkozunk. Sokszor elfog minket egy rossz érzés, de nem teljesen fogtuk még fel” – mondta az NLCafénak Visváder Tamás.

Palácsik Lilláék szinte érezték Andy Vajna jelenlétét a villában Forrás: Polyák Attila/Origo

A fiatal párt sokkolták a történtek. Egy ismerős a Borsnak elmondta, az egész napot a villában töltötték és szinte érezték, hogy ott van velük Andy.

Nem akarták, és nem is tudták felfogni, hogy elment, már nem jön vissza többé. Azt mondták, hogy akkor és ott érezték a jelenlétét, a lelkét, ami cseppet sem volt félelmetes. Sokkal inkább megnyugtató. Sok időt töltöttek együtt, aznap este is hivatalosak voltak a producerhez, de már túl késő volt.”

Szívinfarktus okozhatta Andy Vajna haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-szivinfarktus-okozhatta-andy-vajna-halalat.htmlAndy Vajna halála mindenkit váratlanul ért, bár sokan tudták, hogy baj volt az egészségével. A pontos okokról egyelőre nem adtak információt, ám egy közeli barát tudni véli, mi történhetett. TV + Sztárok--Meghan Markle titokban újra használta a közösségi oldalakat, de lebukotthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-meghan-markle-titokban-ujra-hasznalta-a-kozossegi-oldalakat-de-lebukott.htmlÁllítják, Meghan Markle titokban, álnéven visszaregisztrálta magát az Instagramra, ám karácsony előtt lebukott és kénytelen volt ismét törölni magát. TV + Sztárok--Leslie Mandokit 35 évnyi barátság fűzte Andy Vajnáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-leslie-mandokit-35-evnyi-baratsag-fuzte-andy-vajnahoz.htmlLeslie Mandoki megrendülve nyilatkozott a tévékamerák előtt barátja, Andy Vajna halálával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoTartozásait egyenlíti ki a nyereményéből az Exatlon Hungary versenyzője, Mischinger Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-tartozasait-egyenliti-ki-a-nyeremenyebol-az-exatlon-hungary-versenyzoje-mischinger-peter.htmlEgyéniben küzdöttek a versenyzők az Exatlon Hungary szerdai adásában. A tét 1 millió forint volt. A női versenyzők közül Gyarmati Panka gazdagodott az összeggel, a férfiaknál pedig Mischinger Péter. A férfi azt is elárulta, hogy mire költi a nyereményét. TV + Sztárok--Babapocakkal szelfizett Eke Angélahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-babapocakkal-szelfizett-eke-angela.htmlMeglepő fotót posztolt Eke Angéla a közösségi oldalára. A színésznő babapocakkal pózol a legújabb szelfijén. TV + SztárokOrigoPachmann Péter Tóth Verával flörtölt – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-pachmann-peter-toth-veraval-flortolt.htmlPachmann Péter élő adásban flörtölt Tóth Verával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.