Pintér Tenya exe, Rubos Frida szerint együtt voltak még, amikor a színész összejött Ilyés Jeniferrel

Forrás: TV2 -
Pintér Tibor szerelem Rubos Frida Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubos Frida nem bírta tovább, és kifejtette véleményét Pintér Tenya új kapcsolatáról: állítja, együtt voltak még, amikor a színész összejött Jeniferrel. 

Pintér Tenya és Rubos Frida nem olyan régen szakítottak, de a színészre máris rátalált a szerelem. A volt x-faktoros énekesnővel, Ilyés Jeniferrel szerettek egymásba, méghozzá állítólag a Jimmy musical egyik előadásán. Frida Facebook-oldalán kommentálta Tenya érzéseit és felhívta a figyelmet arra, hogy még együtt volt a színésszel, amikor az összejött az énekesnővel.

Pintér Tibor exe szerint még együtt voltak, amikor a színész összejött Jeniferrel Forrás: TV2

„Ő a nő az életemben. Ha egyszer komoly kapcsolatra szánnám magam, olyan lenne, mint J.” – idézett Frida Tenya femcafés beszélgetéséből. „Ez aztán szép :) Arról senki nem beszél, hogy amikor ez az ominózus Jimmy musical készült, még javában az én párom volt. Ez egy örök titok marad, és az is, hogy vajon mióta ia alkotnak ők egy párt” – írta Frida a Facebook-oldalán, melyet az NLCafé vett észre.

Eltűnt az a magánrepülő, amelyen Emiliano Sala focista utazotthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-eltunt-az-a-maganrepulo-amelyen-emiliano-sala-focista-utazott.htmlNyomtalanul eltűnt egy magánrepülőgép, amelyen a Premier League új csatára, Emiliano Sala utazott. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo milliárdokat fizet az adóhatóságnak, felfüggesztettet is kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-cristiano-ronaldo-milliardokat-fizet-az-adohatosagnak-felfuggesztettet-is-kapott.htmlNem áll jól a szénája Cristiano Ronaldónak. Kiderült: milliárdokat kell fizetnie a spanyol adóhatóságnak, de a felfüggesztett börtönbüntetéssel is szembe kell néznie. TV + Sztárok--Meghan Markle titokban újra használta a közösségi oldalakat, de lebukotthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-meghan-markle-titokban-ujra-hasznalta-a-kozossegi-oldalakat-de-lebukott.htmlÁllítják, Meghan Markle titokban, álnéven visszaregisztrálta magát az Instagramra, ám karácsony előtt lebukott és kénytelen volt ismét törölni magát. TV + Sztárok--Labancz Lilla melltartó nélkül mutatta meg idomait – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-labancz-lilla-melltarto-nelkul-mutatta-meg-idomait.htmlLabancz Lilla feltüzelte követőit nemrég közzétett fotójával: melltartó nélkül mutatta meg idomait. TV + Sztárok--Shane Tusup nem szabadult meg a katinkás tetoválásaitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-shane-tusup-nem-szabadult-meg-a-katinkas-tetovalasaitol.htmlShane Tusup testét továbbra is katinkás tetoválások díszítik, amiket nem is akar eltüntetni. TV + Sztárok--Tóth Andi születésnapi buliján túl sokat ittak: az egyik barátnője kórházba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-toth-andi-szuletesnapi-bulijan-tul-sokat-ittak-az-egyik-baratnoje-korhazba-kerult.htmlTóth Andi barátaival ünnepelte a 20. születésnapját, de nagyon eldurvult a buli: egyikük detoxikálóba került. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.