Szívinfarktus okozhatta Andy Vajna halálát

Forrás: Polyák Attila/Origo -
halál Andy Vajna szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna halála mindenkit váratlanul ért, bár sokan tudták, hogy baj volt az egészségével. A pontos okokról egyelőre nem adtak információt, ám egy közeli barát tudni véli, mi történhetett.

Andy Vajna 74 évesen hunyt el hosszú betegség után. Annak ellenére, hogy sokan tudták, baj van a filmproducer egészségével, hirtelen halála mindenkit megdöbbentett. Pontos információt egyelőre nem közöltek a halál okáról, egy közeli barát most megszólalt és elárulta, mi történhetett.

Andy Vajna halálának okáról nyilatkozott egy barát Forrás: Polyák Attila/Origo

„Szombaton még teljesen jól volt, legalábbis semmi jele nem volt annak, hogy néhány óra múlva halottnak nyilvánítják. Valószínűleg már aznap este, éjszaka szívinfarktust kaphatott, de csak másnap, vasárnap reggel kilenckor talált rá a személyzet” – mondta a Borsnak a neve elhallgatását kérő ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.