Vajna Timi búcsúposztja alatt mocskolódnak az emberek

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
Vajna Timi búcsú POSZT komment
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna 74 évesen távozott az élők sorából, felesége, Vajna Timi közösségi oldalán csak egy nappal később reagált, megható poszttal köszönt el férjétől. Hiába a gyász, az emberek egy része semmi együttérzést nem mutat az özvegy felé, százával olvashatók a mocskolódó kommentek a poszt alatt. 

Vajna Timi érthető okokból nem reagált azonnal a közösségi oldalán férje, Andy Vajna halálára. Később is csupán egy rövid, de megható posztot tett közzé, amely alatt a sok részvétnyilvánítás mellett még mindig sokan mocskolódnak. Kinek az a baja, hogy Timi egyáltalán kiírt bármit is, kinek az, hogy várt vele. Mások pedig Vajna Timit úgy általánosságban szidják, egy cseppnyi együttérzést sem mutatva.

Vajna Timi búcsúposztja alatt mocskolódnak az emberek Forrás: Facebook/Vajna Tímea

„Őszinte részvétem. Ő valaki volt... De Ön, Timi.. Egy szégyentelen senkiházi némber (...).”
Szégyentelen senkiházi vagy továbbra is! Te csodafeleség. A férjed mellett lett volna a helyed... Megy az álszent siránkozás, de minek??!!.. Ez már halott pénz.."
Kedves Timi! Talán a rákkal küzdő férjed mellett kellett volna lenni, ahelyett, hogy külföldön mutogattad volna magad. Amúgy, részvétem” – írták a kommentelők, és ezek még a finomabb hozzászólások, sajnos özönlenek az ennél is durvább mocskolódások. Természetesen sokan próbálják jobb belátásra bírni a rosszindulatú tömeget, eredmény nélkül. Azt is javasolták Timinek, hogy tiltsa le a kommenteket, ha már az emberek nem tudják fékezni magukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.