Vajna Timi nem akart tudomást venni Andy Vajna koráról

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
Vajna Timi életkor halál özvegy gyász Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy közeli ismerős állítja, Vajna Timit soha nem zavarta Andy Vajna életkora. Úgy élt, hogy szinte meg sem fordult a fejében, férjét hamarosan elveszítheti.

Vajna Tímea épp külföldön tartózkodott, amikor értesült férje haláláról. Természetesen azonnal gépre ült, hogy hazarepüljön Magyarországra. A tragédia mélyen megrendítette, egy ismerős elmondása szerint most Andy bölcsességeire gondol, így tartja magát.

Próbálja elrendezni a dolgokat maga körül, és igyekszik nem foglalkozni a rosszakarókkal, akik még Andy halálán is képesek élcelődni. Timi most is Andy szavaival nyugtatja magát, aki mindig azt mondta ilyen esetekben, hogy sohasem azt kell nézni, mit írtak, hanem azt, hogy ki írta” – árulta el az ismerős a Borsnak.

Vajna Timi nem gondolt arra, hogy ilyen hamar elveszítheti a férjét Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Timi tudta, hogy a férjének vannak egészségi problémái, ugyanakkor Andy fiatalos és aktív életet élt.

Talán Timinek ezért sem jutott soha eszébe az, hogy ilyen hamar elveszítheti. A húga, Palácsik Lilla igyekszik mindenben mellette állni és támogatni, még akkor is, ha voltak dolgok, amiben nem értettek egyet. Például abban, hogy Timi sohasem foglalkozott az elmúlással, igyekezett tudomást sem venni Andy koráról, holott harmincnyolc év volt közöttük. (...) Ennek ellenére a felesége mindig úgy beszélt róla, mintha halhatatlan lenne, pedig lehet, hogy jobban tették volna, ha tisztázzák, mi lesz, ha Timi megözvegyül. Most minden egyszerre szakadt a nyakába.”

Szívinfarktus okozhatta Andy Vajna haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-szivinfarktus-okozhatta-andy-vajna-halalat.htmlAndy Vajna halála mindenkit váratlanul ért, bár sokan tudták, hogy baj volt az egészségével. A pontos okokról egyelőre nem adtak információt, ám egy közeli barát tudni véli, mi történhetett. TV + Sztárok--Meghan Markle titokban újra használta a közösségi oldalakat, de lebukotthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-meghan-markle-titokban-ujra-hasznalta-a-kozossegi-oldalakat-de-lebukott.htmlÁllítják, Meghan Markle titokban, álnéven visszaregisztrálta magát az Instagramra, ám karácsony előtt lebukott és kénytelen volt ismét törölni magát. TV + Sztárok--Leslie Mandokit 35 évnyi barátság fűzte Andy Vajnáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-leslie-mandokit-35-evnyi-baratsag-fuzte-andy-vajnahoz.htmlLeslie Mandoki megrendülve nyilatkozott a tévékamerák előtt barátja, Andy Vajna halálával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher feleségét, Corinnát nyerészkedéssel vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-michael-schumacher-feleseget-corinnat-nyereszkedessel-vadoljak.htmlNyerészkedéssel vádolják Michael Schumacher feleségét, Corinnát. TV + Sztárok--Pachmann Péter Tóth Verával flörtölt – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-pachmann-peter-toth-veraval-flortolt.htmlPachmann Péter élő adásban flörtölt Tóth Verával. TV + SztárokOrigoBrooklyn Beckham ruha nélkül fekszik az ágyban barátnőjével – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-brooklyn-beckham-ruha-nelkul-fekszik-az-agyban-baratnojevel.htmlBrooklyn Beckham egyre több közös fotót tesz közzé új barátnőjével, Hana Cross modellel. A legutóbbi képet az ágyból posztolták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.