életrajzi könyv vallomás rapper függőség Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis önéletrajzi könyvében írt arról, hogy édesapja is az alkohol rabja volt.

Alig néhány hete annak, hogy Curtis végre úgy döntött, kezelteti függőségét és bevonul az elvonóra. A Ripost most kiderítette, a rapper családjában nem ez az első ilyen eset: édesapja szintén nem vetette meg az italt. Curtis 2015-ben írt önéletrajzi könyvében írt erről.

Apu sokat dolgozott, de amikor éppen nem melóban volt, szeretett 'rocksztárként' élni: szórakozni, kártyázni, dominózni, alkoholt fogyasztani. Mindezek ellenére én nagyon szerettem, gyerekfejjel nem úgy fogtam fel, hogy zülleni ment...” – idézi a lap Curtis szavait a könyvből.

Curtis nagyon szerette az édesapját Forrás: Instagram / Curtis

Sajnos ennek nagyon rossz vége lett, a férfit részegen elütötte egy autó. Bár az esetet túlélte, a későbbi komplikációkban életét vesztette.

Ötvennyolc éves volt akkor... Italozott a kocsmában, aztán Újpesten, az Árpád úton részegen át akart menni a túloldalra, de jött egy kocsi, ami elcsapta, azonnal elveszítette az eszméletét.”

Ezek a sztárok borzalmasan csókolnak: Bradley Coopert és James Francót sem dicsértékhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-ezek-a-sztarok-borzalmasan-csokolnak-bradley-coopert-es-james-francot-sem-dicsertek.htmlAz alábbi férfiak kisugárzása, megjelenése és színészi játéka megannyi nő szívét megdobogtatták. Ők irigykedve nézték a sztárok filmbéli partnereit, és képzelték előszeretettel magukat a helyükbe. Sajnos azonban csalódást kell okoznunk, ugyanis a színésznők nem nyilatkoztak elismerően az alábbi sztárok csókolózási képességeiről. Volt, aki undorítónak nevezte partnere technikáját, másnak pedig a rémálmaiban jön elő a filmbéli csókcsata. TV + SztárokOrigoSokat változtak a ValóVilág lányai: így néztek ki egykor és így néznek ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-sokat-valtoztak-a-valovilag-lanyai-igy-neztek-ki-egykor-es-igy-neznek-ki-most.htmlA beköltözés óta rengeteget változtak a villa lányai. Egyértelmű, hogy a hétköznapokban nem fordítanak olyan nagy figyelmet a megjelenésükre, elhagyták a sminkelést és olykor fel sem öltöznek, csupán egy köntösben flangálnak egész nap. Kikerültek a póthajak, kihullottak a műszempillák, és a műkörmök is letöredeztek. Ezek helyét a mozgásszegény életmód miatt néhány plusz kiló vette át. Nézd meg, hogy néztek ki a beköltözéskor, és hogy néznek ki most. TV + SztárokOrigoElőkerült Emiliano Sala utolsó telefonhívása a repülőgéprőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-elokerult-emiliano-sala-utolso-telefonhivasa-a-repulogeprol.htmlElőkerült Emiliano Sala utolsó telefonhívása. Az argentin labdarúgó repülőgépének hétfő este veszett nyoma. TV + Sztárok--Kampánya előtt Andy Vajna tanácsát kérte Arnold Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-kampanya-elott-andy-vajna-tanacsat-kerte-arnold-schwarzenegger.htmlSzámos világsztárral ápolt szoros barátságot a január 20-án elhunyt Andy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos. Arnold Schwarzenegger életrajzi könyvéből például kiderül, hogy a kormányzói választások előtt is kikérte a magyar producer tanácsát. TV + Sztárok--Szakadt bugyiban kapták le Jennifer Garnerthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-szakadt-bugyiban-kaptak-le-jennifer-garnert.htmlJennifer Garner ezúttal is megvillantotta humoros oldalát a közösségi oldalon: még abból a kínos fotójából is képes volt viccet csinálni, amelyen jól látszik, hogy szakadt bugyit visel. TV + Sztárok--Cinthya Dictator az elmúlt egy évéről nyilatkozott: kemény időszak volthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-cinthya-dictator-az-elmult-egy-everol-nyilatkozott-kemeny-idoszak-volt.htmlCinthya Dictator az elmúlt egy évben nem sűrűn nyilatkozott, de most megtörte a csendet. Elárulta, kemény időszak van mögötte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.