Előkerült Emiliano Sala utolsó telefonhívása a repülőgépről

Forrás: Getty Images/2018 Jean Catuffe/Jean Catuffe -
Emiliano Sala eltűnt repülőgép telefonhívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült Emiliano Sala utolsó telefonhívása. Az argentin labdarúgó repülőgépének hétfő este veszett nyoma.

Mint arról már beszámoltunk, nyomtalanul eltűnt az a magánrepülőgép, amelyen a Premier League új csatára, Emiliano Sala utazott. A focistának a La Manche csatorna felett veszett nyoma, a gép hétfő este fél 9-kor tűnt el a radarról.

Emiliano Sala utolsó telefonhívása került elő Forrás: Getty Images/2018 Jean Catuffe/Jean Catuffe

A Mirror most azt írja, Sala a repülőn ülve még felhívta egyik barátját WhatsAppon keresztül és a beszélgetésről készült felvételt most közzé is tették. Hangja nagyon fáradtnak tűnik, ásítozik beszéd közben. Azt mondta, unalmasan telt a napja, most épp Cardiffba tart és viccesen megjegyzi, olyan, mintha a repülőgép szét akarna esni alatta.

Ami még ennél is megdöbbentőbb, hogy hozzáteszi, ha másfél óra múlva nem hallanának róla, akkor induljanak megkeresni, mert ott senki nem fogja megtalálni... A végén pedig még azt is hozzátette, hogy fél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.