Kampánya előtt Andy Vajna tanácsát kérte Arnold Schwarzenegger

Bruce Willis kampány Arnold Schwarzenegger film forgatás tanács Antonio Banderas barátság Andy Vajna Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos világsztárral ápolt szoros barátságot a január 20-án elhunyt Andy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos. Arnold Schwarzenegger életrajzi könyvéből például kiderül, hogy a kormányzói választások előtt is kikérte a magyar producer tanácsát. 

Hosszú betegség után január 20-án hunyt el Andy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos. Családjával még gyermekként emigrált Kanadába, majd Kaliforniába költöztek. A filmproducer szoros barátságot kötött számos hollywoodi világsztárral.

Köztük Arnold Schwarzeneggerrel is, aki meglepő információkat közöl életrajzi könyvében Vajnáról. Még a kormányzói választás előtt is kikérte a magyar producer véleményét – írja a Ripost.

„Egy másik közeli barátom, Andy Vajna véleményére is kíváncsi voltam. Andyre és producertársára úgy tekintettem, mint itteni ötletelő kabinetemre, és nagyon érdekelt, hogy mit szólnak a tervemhez. Ha azt látom, hogy lelkesek, bevonom őket a kampányba és adok nekik egy zsák pénzt” – idézi a lap a könyv sorait.

Andy Vajna és Arnold Schwarzenegger Forrás: Getty Images/AFP/Kevin Winter

Ám ezen a megbeszélésen nemcsak a kampányról, hanem a következő Terminátor-filmről is szó esett. „Amikor 2001 áprilisában beállítottam hozzájuk, nem számítottam rá, hogy a következő Terminátor-filmről is szó lesz. Kiderült, hogy a film munkálatai jóval előbbre tartanak, mint gondoltam, és egy éven belül el akarták kezdeni a forgatást. Andy belátó és barátságos volt, de határozott a filmmel kapcsolatban” – fogalmazott a világsztár. Végül Schwarzenegger elvállalta a forgatást, melyért 30 millió dollárt zsebelt be.

Andy Vajna együtt dolgozott és összebarátkozott Sylvester Stallonéval is a Rocky forgatása alatt, valamint Bruce Willisszel. Antonio Banderasszal is remekül megértették egymást. Vajna mindig hangsúlyozta, hogy Banderasszal milyen könnyű együtt dolgozni. Barátságuk annyira szoros volt, hogy Vajna Tímeával az ő villájában mondták ki a boldogító igent.

Szakadt bugyiban kapták le Jennifer Garnerthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-szakadt-bugyiban-kaptak-le-jennifer-garnert.htmlJennifer Garner ezúttal is megvillantotta humoros oldalát a közösségi oldalon: még abból a kínos fotójából is képes volt viccet csinálni, amelyen jól látszik, hogy szakadt bugyit visel. TV + Sztárok--Michael Jackson állítólag kézjelekkel üzent, ha szexet akart (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190123-michael-jackson-allitolag-kezjelekkel-uzent-ha-szexet-akart.htmlMichael Jackson két új állítólagos áldozata vallott, egyikük elárulta, Jackson titkos kézjeleket tanított neki, hogy tudja, mikor akar szexet az énekes. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Adri hatalmasat esett a villában – videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190123-valovilag-9-vv-adri-hatalmasat-esett-a-villaban.htmlVV Adri hozta a formáját: a visszatérése utáni bulin leesett egy székről. TV + SztárokOrigoVV Reni részegen bevallotta: azon gondolkozik, hogy feladja a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20190123-vv-reni-reszegen-bevallotta-azon-gondolkozik-hogy-feladja-a-jatekot.htmlEgyre nagyobb a feszültség a ValóVilág 9 játékosainak körében. VV Adri párbajgyőzelmének buliján ittasan arról vallott Reni, hogy azon gondolkozik, feladja a játékot. TV + SztárokOrigoAmerikában vagy itthon temetik el Andy Vajnát? A család egyelőre nem reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-amerikaban-vagy-itthon-temetik-el-andy-vajnat-a-csalad-egyelore-nem-reagalt.htmlJanuár 20-án hunyt el Andy Vajna, aki állítólag otthonában, hálószobájának szőnyegén esett össze. TV + SztárokOrigoPintér Tenya exe, Rubos Frida szerint együtt voltak még, amikor a színész összejött Ilyés Jeniferrelhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-pinter-tenya-exe-rubos-frida-szerint-egyutt-voltak-meg-amikor-a-szinesz-osszejott-ilyes-jeniferrel.htmlRubos Frida nem bírta tovább, és kifejtette véleményét Pintér Tenya új kapcsolatáról: állítja, együtt voltak még, amikor a színész összejött Jeniferrel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.