Bahama-szigetek Ördög Nóra fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra a Bahamákon villantotta meg tökéletes alakját.

Ördög Nóra családjával melegebb éghajlatra utazott és jelenleg a Bahamákon piheni ki a fáradalmakat. A csinos műsorvezető azonban még nyaralása alatt sem feledkezik meg követőiről, ezúttal egy fürdőruhás fotót posztolt magáról a közösségi oldalra.

A vidám, virágos darab remekül áll rajta, és nem mellesleg a háttérben látható égszínkék tenger látványa sem rossz.

Ördög Nóra fürdőruhában Forrás: Instagram/Ördög Nóra
Ilyen volt Andy Vajna utolsó forgatás-látogatása – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-ilyen-volt-andy-vajna-utolso-forgataslatogatasa.htmlFelkerült az internetre az a videó, amely Andy Vajna utolsó forgatás-látogatásáról készült. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea nem tudott aludni a vérhold miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-varkonyi-andrea-nem-tudott-aludni-a-verhold-miatt.htmlAlvásproblémákat okozott a vérhold Várkonyi Andreának. Fotón is megörökítette a gaztevőt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoValóVilág 9: Adri elengedte magát, hatalmasat pukizott a villában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190124-valovilag-9-adri-elengedte-magat-hatalmasat-pukizott-a-villaban-18.htmlHónapok óta élnek együtt a ValóVilág 9 játékosai. Ezalatt szinte mindent láttak egymásból, amit csak lehetett. Most azonban Adri olyat tett, amit eddig nem. Elengedett egy galambot a többiek füle hallatára. TV + Sztárok--A gép szárnyainak jegesedése miatt zuhanhatott le a repülő, amelyen Emiliano Sala focista utazotthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-a-gep-szarnyainak-jegesedese-miatt-zuhanhatott-le-a-repulo-melyen-emiliano-sala-focista-utazott.htmlNyomtalanul eltűnt az a gép, amellyel Emiliano Sala focista utazott. A gépen csak ő és a pilóta tartózkodtak, és nagyon kicsi az esély arra, hogy életben vannak. Egyelőre csak találgatják, mi okozhatta a tragédiát: erre gondolnak a szakértők. TV + Sztárok--Szabó Kimmel Tamás szerepéből kilépve szólt rá a nézőkre a színházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-szabo-kimmel-tamas-szerepebol-kilepve-szolt-ra-a-nezokre-a-szinhazban.htmlSzabó Kimmel Tamás nagyon felizgatta magát a Száll a kakukk fészkére egyik előadásán. Többször is kilépett a szerepéből, hogy rászóljon a nézőkre. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Reni így masszírozta meg VV Adrit – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-vv-reni-igy-masszirozta-meg-adrit.htmlVV Reni lefekvés előtt vállalta, hogy az ágyban megmasszírozza VV Adrit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.