Várkonyi Andrea vérhold alvás alváshiány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alvásproblémákat okozott a vérhold Várkonyi Andreának. Fotón is megörökítette a gaztevőt. 

„Ő a bűnös! Miatta nem tudtam tegnap éjjel aludni! Vérhold és gyönyörű volt, de kiborított! Más is volt ezzel így?” – tette fel a kérdést közösségi oldalán Várkonyi Andrea. Úgy tűnik, hogy problémákat okozott neki a sokak által várt gyönyörű jelenség, a vérhold.

A vérholdat egyébként különösen az összeesküvés-elméletek hívei várták, hiszen a jövendölések szerint ez hozta volna meg a világvégét. Szerencsére ez elmaradt, de reméljük, hogy aki nem tudott aludni miatta, mára visszakapta az édes álmokat.

Várkonyi Andrea nem tudott aludni a vérhold miatt Forrás: Instagram/Várkonyi Andrea
Szabó Kimmel Tamás szerepéből kilépve szólt rá a nézőkre a színházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-szabo-kimmel-tamas-szerepebol-kilepve-szolt-ra-a-nezokre-a-szinhazban.htmlSzabó Kimmel Tamás nagyon felizgatta magát a Száll a kakukk fészkére egyik előadásán. Többször is kilépett a szerepéből, hogy rászóljon a nézőkre. TV + Sztárok--Szabados Ágnes szakított kedvesével, lefújták az esküvőthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-szabados-agnes-szakitott-kedvesevel-lefujtak-az-eskuvot.htmlSzeptemberre tervezték az esküvőt, ám végül a szakítás mellett döntött az RTL Klub híradósa, Szabados Ágnes és volt kedvese, Ákos. Szabados elmondta: ez volt az talán a legnehezebb időszak az életében. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Reni így masszírozta meg Adrit - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-vv-reni-igy-masszirozta-meg-adrit.htmlVV Reni lefekvés előtt vállalta, hogy az ágyban megmasszírozza Adrit. TV + SztárokOrigoAndy Vajna barátja szerint a producer nem küzdött súlyos betegséggelhttp://www.life.hu/sztarok/20190124--andy-vajna-baratja-szerint-a-producer-nem-kuzdott-sulyos-betegseggel.htmlAndy Vajna halálának okáról biztos információt nem lehet tudni, de egy barát úgy gondolja, hogy nem küzdött súlyos betegséggel a producer. TV + Sztárok--Andy Vajnát Budapesten temetik elhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-andy-vajnat-budapesten-temetik-el.htmlGulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a 128. Kormányinfón bejelentette, hogy a kormány finanszírozza Andy Vajna temetését. TV + Sztárok--Vadállatok tömegei pusztulnak el a forró ausztrál nyárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-vadallatok-tomegei-pusztulnak-el-a-forro-ausztral-nyarban.htmlTöbb mint 90 vadló pusztult el az Ausztráliát fojtogató hőhullámban.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.