felkészülés golfozó golf Shane Tusup karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup bejelentette, új stratégiai partnerrel folytatja golfozói karrierjét.

Pár napja mindenkit meglepett Shane Tusup bejelentése, miszerint profi golfozónak áll. Kijelentette, hogy eltökélt szándéka, hogy világbajnok legyen. Akkor kevesek hittek csak neki, azt gondolták, ez csak egy futó hóbort lehet a részéről, de azóta folyamatosan olyan fotókat posztol a közösségi oldalára, amelyekből egyértelműen kiderül, nem viccelt.

Most egy olyan bejegyzést tett közzé, amelyben bejelenti, új partnere van: ezentúl a McInnis Park Golf Center fogja támogatni felkészülésében. Azt írta, itt vannak a legjobb edzők és a legjobb pályák Észak-Kaliforniában.

Szorcsik Viki meztelen képeiről nyilatkozott, üzent a fanyalgóknak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190125-szorcsik-viki-meztelen-kepeirol-nyilatkozott-uzent-a-fanyalgoknak-18.htmlNem érdeklik a rosszindulatú kommentelők Szorcsik Viktória színésznőt, aki gyakran tölt fel közösségi oldalára olyan fotókat, melyeken csak alig valami vagy éppen semmi nem takarja testét. Most üzent azoknak, akik fanyalgó kommentekkel bombázzák. TV + Sztárok--Fülöp herceg autóbalesetének törmelékeit árulják a netenhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-fulop-herceg-autobalesetenek-tormelekeit-aruljak-a-neten.htmlFülöp herceg autóbalesete után ottmaradt törmelékeket árulják a neten: több mint 20 milliónál tart a licit. TV + Sztárok--Szarvas József 50 év után vallott szerelmet Kovács Katinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190125-szarvas-jozsef-50-ev-utan-vallott-szerelmet-kovacs-katinak.htmlA Jászai Mari-díjas Szarvas József felfedte a nagy titkot, azaz, hogy 50 éve rajongva szereti Kovács Katit. Megjelent életrajzi könyvét most személyesen szeretné átadni az énekesnőnek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVilmos herceg egy másik nőnek csapta a szelet, amikor szakított Katalinnalhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-vilmos-herceg-egy-aasik-nonek-csapta-a-szelet-amikor-szakitott-katalinnal.htmlMélyen megbántotta Katalin hercegnét Vilmos herceg, amikor az egyetemi éveik alatt szakítottak. A herceg ugyanis egy másik nőnek, Isabella Calthorpe-nak csapta a szelet. TV + Sztárok--Kendall Jenner összes fotójára rámontírozza magát egy férfi, lehetetlen nem nevetnihttp://www.life.hu/sztarok/20190124-kendall-jenner-osszes-fotojara-ramontirozza-magat-egy-ferfi-lehetetlen-nem-nevetni.htmlHihetetlen, de igaz: egy férfi, aki Kirby Jennernek hívja magát, különös hobbinak hódol. Kendall Jenner szinte minden fotójára rámontírozza a saját arcát, ebből pedig a leghumorosabb fotómanipulációk születnek. Lehetetlen nevetés nélkül nézegetni a bajszos férfi fotóit, aki csak ikrekként emlegeti magukat Kendall-lal. TV + SztárokOrigoTitokban férjhez ment Rebecca Ferguson, a Mission Impossible sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20190124-titokban-ferjhez-ment-rebecca-ferguson-a-mission-impossible-sztarja.htmlAz ünnepek alatt ment férjhez a Mission Impossible sztárja, Rebecca Ferguson. Az esküvőről részleteket is elárult. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.