Arnold Schwarzenegger temetés beszéd Andy Vajna búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna temetésén minden bizonnyal ott lesz Arnold Schwarzenegger is, és a legfrissebb hírek szerint beszédet is mond majd.

Sajtóértesülések szerint január 31-én, csütörtökön lesz Andy Vajna temetése. A producert a Fiumei úti sírkert 41-es művészparcellájában helyezik örök nyugalomra. Mivel a kormány saját halottjának tekinti Andy Vajnát, a temetéséről is ők gondoskodnak, természetesen a családdal egyeztetve.

Schwarzenegger mondhat beszédet Andy Vajna temetésén Forrás: Getty Images/AFP/Kevin Winter

A legfrissebb hírek szerint Arnold Schwarzenegger biztosan eljön a producer búcsúztatására, és állítólag beszédet is mond. „Arnold Schwarzenegger hamarosan Budapestre utazik. Felkérték, hogy mondjon beszédet a temetésen. Ők nemcsak kollégák voltak, hanem majdnem 30 évig nagyon jó barátok is, így érthető, hogy őt kérték fel” – mondta a Blikknek Andy Vajna egy közeli barátja. Könnyen lehet, hogy Schwarzenegger mellett Antonio Banderas is eljön, hiszen a producer vele is jó kapcsolatot ápolt, 2013-ban az ő villájában házasodtak össze Vajna Timivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.