Gyurta Dániel nem bánja, hogy visszavonult – videó

Forrás: AFP/Josep Lago -
videó visszavonulás Gyurta Dániel úszó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyurta Dániel tavaly márciusban jelentette be, hogy befejezi a versenyszerű úszást. Döntésével mindenkit meglepett. Elárulta, mit csinál most, és azt is, megbánta-e a döntését.  

Gyurta Daninak nem lett kevesebb a dolga azzal, hogy visszavonult az úszástól, csak másra fordítja azt az időt, amit ezelőtt az edzésekkel töltött. A MOB tagjaként a sportolók képviselete a feladata, és igyekszik ezt maximálisan ellátni. A Mokka műsorvezetőinek kérdésére elárulta, van-e olyan, amit másképp csinálna, vagy megbánt volna.

Gyurta Dániel nem bánja, hogy visszavonult Forrás: AFP/Josep Lago

Nem, nincsen semmi. Az én pályafutásom úgy volt teljes, ahogy volt. (...) Sok olyan dolog van visszanézve, amiben úgy gondolom, hogy sokat hibáztam, vagy esetleg lehetett volna másképp csinálni, de alapvetően én azt érzem, és azt gondolom, ha ránézek a vitrinemre és visszagondolok azokra a versenyekre, amiken volt szerencsém nagyon szép eredményeket elérni, akkor abszolút teljes a paletta” – árulta el Dani, aki nemrég a tanulmányait is befejezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.