Nemzetközi elfogatóparancsot adhatnak ki Cicciolina ellen

tv2 -
emberrablás elfogatóparancs Staller Ilona Cicciolina gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újranyithatnak egy 1992-es ügyet, amelyben Cicciolinát emberrablással vádolják, ugyanis akkor titokban vitte el Jeff Koonsszal közös gyermeküket a férfi amerikai otthonából.

Nagy bajba kerülhet Cicciolina, ugyanis újranyitották azt az 1992-es ügyet, amelyben emberrablással vádolták. Staller Ilona akkor titokban vitte el Jeff Koonsszal közös gyermeküket a férfi otthonából. Onnan Magyarországra, majd Olaszországba szökött vele. A férfi soha nem nyugodott bele ebbe, eddig 4 millió dollárt, vagyis körülbelül 1,1 milliárd forintot költött magánnyomozókra és ügyvédekre.

Cicciolina ellen elfogatóparancsot adhatnak ki tv2

Cicciolina ügyvédje, Luca Di Carlo az olasz sajtónak elismerte, hogy az újraindult nyomozás során lehet, hogy ügyfele ellen elfogatóparancsot adnak ki. Ám ő mindent elkövet, hogy ez ne történhessen meg.

Ha ugyanis ténylegesen kiadják a nemzetközi elfogatóparancsot, ügyfelem komoly bajba kerülhet,

Ripostnak

Rákos betegnek nevezte egy kommentelő Tóth Gabit: így reagált az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-rakos-betegnek-nevezte-egy-kommentelo-toth-gabit-igy-reagalt-az-enekesno.htmlTóth Gabi is, mint minden közszereplő rengeteg negatív kommentet és bántást kap közösségi oldalán. A legutóbbi eset azonban minden határon túltment, amit nem tudott szó nélkül hagyni az énekesnő. TV + Sztárok--ValóVilág9: Elszabadult a pokol villában, Zsuzsu és Reni egymásnak estekhttp://www.life.hu/sztarok/20190127-elszabadult-a-pokol-villaban-zsuzsu-es-reni.htmlÚjra egymásnak estek az egykori nagy barátnők, Zsuzsu és Reni a ValóVilág-villában. Reni nyomdafestéket nem tűrően szapulta játékostársát. TV + SztárokOrigoTeljes absztinenciát fogadott Anne Hathaway a kisfia miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190127-teljes-absztinenciat-fogadott-anne-hathaway-szineszno-a-kisfia-miatt.htmlAnne Hathaway Ellen DeGeneres műsorában beszélt arról, hogy teljesen lemond az alkoholról, magyarul, egy pohárral sem fog meginni a következő 18 évben. TV + Sztárok--Pásztor Anna bevállalós fotókat posztolt mindkét várandósságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190127-pasztor-anna-bevallalos-fotokat-posztolt-mindket-varandossagarol-instagram.htmlNéhány évvel ezelőtti várandóssága alatt is vállalt merész fotózást az Anna and the Barbies énekesnője, az extravagáns Pásztor Anna. TV + Sztárok--Talpra állt az X-Faktort kétszer is otthagyó Nagy Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190127-gyogyul-az-xfaktort-ketszer-is-otthagyo-nagy-krisztian.htmlGyógyszeres kezelést kap a tehetséges énekes. Azt mondja, az álmát nem adja fel, de versenyen nem indul többet. TV + SztárokOrigoIntim borítókép készült Zsédárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190126-intim-boritokep-keszult-zsedarol-enekesno.htmlElképesztően szexi felvétel készült Zsédáról, amelyet az énekesnő az Instagramon meg is mutatott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.