Rákos betegnek nevezte egy kommentelő Tóth Gabit: így reagált az énekesnő

Tóth Gabi kommentelés komment visszavágás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi is, mint minden közszereplő rengeteg negatív kommentet és bántást kap közösségi oldalán. A legutóbbi eset azonban minden határon túltment, amit nem tudott szó nélkül hagyni az énekesnő.

Tóth Gabi az utóbbi időben ismét megváltoztatta külsejét: nagyon rövid, szőke hajat vágatott magának. Több kommentelő is véleményezte az énekesnő új kinézetét, az egyik azonban minden határt átlépett: rákos betegnek nevezte Gabit, aki nem is hagyta szó nélkül a történteket. A szóban forgó követő később törölte is írását, valamint saját magát is priváttá tette Instagram oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

31 felé #harmincontúl

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

"Az elmúlt 15 évben megedződtem. Nagyon sok rosszindulatú kommentet kap minden közéleti szereplő. Sok frusztráció és düh van az emberekben! A rövid hajam miatt most is sokan írnak olyat, hogy a hosszú sokkal jobban állt, ez nem nőies. Azt gondolom, egyrészt senkinek nem feladata, hogy ezt eldöntse, másrészt nincs is joga megmondani, hogy nekem mi áll jól, illetve, hogy hogyan érezzem jól magam! Néhány komment viszont minden határon túlment. Egy nő írt az egyik képem alá, hogy úgy nézek ki, mint egy rákos beteg, csak a kendő hiányzik a fejemről. Azt gondoltam, erre reagálnom kell, így elmondtam, hogy ez megengedhetetlen. Hogy veszi a bátorságot, hogy ilyet írjon? Nem gondol abba bele, hogy ezzel hány olyan érintett embertársunkat bánt meg, aki rákkal küzd, vagy kemoterápiás kezelésen vesz részt, élete legnehezebb félelmeivel kell szembenéznie neki és a hozzátartozóinak" - mesélte Gabi a Blikknek.

VV Zsuzsut küldték párbajozni a villalakók: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-vv-zsuzsut-kuldtek-parbajozni-a-villalakok-video.htmlA hétvégén megtörtént a ValóVilág9 hetedik kiválasztása. Óriási indulatok és kemény szavak közepette döntöttek a villalakók. TV + SztárokOrigoVajna Timi Instagram oldalán folyamatosan Andy Vajnáról posztol: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-vajna-timi-instagram-oldalan-folyamatosan-andy-vajnarol-posztol-fotok.htmlMint ismeretes, január 20-án budapesti otthonában vesztette életét a filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna. Bár felesége éppen síelt, a tragédia hallatára azonnal hazasiesett és azóta is közös otthonukban tartózkodik. Hatalmas lehet a fiatal feleség fájdalma, ugyanis folyamatosan elhunyt férjéről posztol közösségi oldalán. Nem tudja elfogadni, az elfogadhatatlant... TV + SztárokOrigoTeljes absztinenciát fogadott Anne Hathaway a kisfia miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190127-teljes-absztinenciat-fogadott-anne-hathaway-szineszno-a-kisfia-miatt.htmlAnne Hathaway Ellen DeGeneres műsorában beszélt arról, hogy teljesen lemond az alkoholról, magyarul, egy pohárral sem fog meginni a következő 18 évben. TV + Sztárok--Puskás Peti megmutatta, hogyan festett 13 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190125-puskas-peti-megmutatta-hogyan-festett-13-evvel-ezelott.htmlBeállt a sorba Puskás Peti is, vagyis beszállt abba a kihívásba, ahol ismert emberek mutatják meg 10 évvel ezelőtti fotójukat. Talán vannak, akik rá sem ismernének a Jóban Rosszban című sorozat egykori szereplőjére. TV + SztárokOrigoTalpra állt az X-Faktort kétszer is otthagyó Nagy Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190127-gyogyul-az-xfaktort-ketszer-is-otthagyo-nagy-krisztian.htmlGyógyszeres kezelést kap a tehetséges énekes. Azt mondja, az álmát nem adja fel, de versenyen nem indul többet. TV + SztárokOrigoRekonstruálták Zámbó Jimmy halálának napját: ez történthttp://www.life.hu/sztarok/20190126-rekonstrualtak-zambo-jimmy-halalanak-napjat-ez-tortent.htmlZámbó Jimmy 18 évvel ezelőtt hunyt el, de a halálát még mindig rejtély övezi. Ugyanis sokan nem akarják elhinni, hogy valóban egy szerencsétlen baleset miatt ért véget a Király élete. Hogy egyszer és mindenkorra lezárják a találgatásokat, Vágó Imréné ezredes, Csepel akkori rendőrkapitánya és a Zámbó család jó barátja rendőrségi és kórházi akták segítségével tisztázták a történteket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.